Katte viņas ir kā sērga šogad. Vēl nekad mājās viņas nav bijušas TIK daudz. (e) Viņas pat lien nagu lakā iekšā, kad krāsoju nagus. Viss kur ir kaut kas ēdams tā virsū pat nav jābūt skābam vai sabojātam. Es vairs nevaru izturēt. (e) Bet vienā mājā viņas uzradās no mistkastes, kura nebija iznesta pa brīvdienām un tur sabojājās mizas, taču otrā mājā nekas tāds nebija un tāpat uzradās. Es domāju ka Kobra viņām nelīdz. Kāda nevar ieteikt ko efektīvu? :%27-(
krasa, vai ari mezsargiem..ja tu tiesham zini kam zvanit, vai uz LV mezhiem pazvani, painteresejies kurs par to apgabalu ir atbildigs. Tas dzivnieks tur nomocisies..
Labrīt!
Šorīt jau biju uz veikalu un solāriju. Tagad jāiet pamazām taisīties uz darbu. Šodien līdz 22:00. Rīt un parīt brīvs. Jeij! (l)
Jau tagad gaidu algu, jo esmu izdomājusi, ko vēlos iegādāties. :-D
Vakar biju fočēties tajā Wunderkind un vīlos. Tagad tik gaidīšu kā mani aicinās filmēties reklāmās un kino! :D :D
Patiesībā gāju ar domu dabūt vismaz foršas bildes, bet bildes nekādas īpašās nav. Pirms pāris gadiem biju Baltic Casting - tur bij foršs fotogrāfs, kas lēkāja apkārt, prasīja lai rādu dažādas emocijas, utt. Rezultātā saņēmu CD ar riktīgi foršām bildēm. Bet vakar bija tāda sajūta, ka sekretārei iedalīta spogulene un tad nu man vnk lika nostāties pie baltas sienas kā tādā Kriminal inform! :D
Karoč, mans spriedums - Baltic Casting ir 100x profesionālāki un labāki!
man ar mazās mušiņas mājās,bet baigi daudz par laimi nav, kādas pāris tik vakar redzēju. 7dien vakarā gan bija daudz, bet līdzko izliku ābolus ārā, tā šamējās arī pazuda! ;-)
Es sodien izliku uz balkona salito gurkju burcinju ar ceribu, ka shiis pazudis, bet uz galda vel stav plumes, un man ir neponjatka, kapec un no kurienes shis mushinjas rodas......!?
jocīgi tie cilvēki, caur sms jautā, kas jauns, kā iet/ atbildu, paldies, stulbi! / kapēc stulbi? izstāstu visu un tagad klusums, laikam tomēr jautājot kā iet, mēs patiesībā nemaz negribam dzirdēt atbildi vai arī ir tik ļoti pierasts pie standarta frāzēm, ka cita atbilde uz šo jautājumu izsit no sliedēm. te tev nu bija interese! :-/
Es saku tās mušiņas šogad ir sērga, nesaprotu kā lai viņas dabūn laukā. varētu domāt, ka citus gadus nav mājās bijis nekas ēdams, ka tikai šogad viņas taranē mūs! :-D
Krāsas! :-D Šitais no amerikāņiem laikam:
jaut.- "how are you?"
atbilde- "how are you?"
Un te neviens jau atbildi negaidā par tavu dzīves stāstu, kā patiešām tev klājas. :-D Tev vienkārši vajadzēja pajautāt to pašu pretī, bet tu izstāstiji kā iet un tas otrs apjuka. Vienkārši latviešiem jau tas nav pierasts, vienmēr grib parunāties.