Tātad es jau tagad aptveru, ka varbūt tādas iespējas aptveršana un nenormāla, bet nu sakiet ko Jūs domājat.
Bija puisis, kopā uzaugām, un pec gadiem sagājām kā pāris kopā, bet nu attiecības izjuka, bet sirdī viņam vieta vēl joprojām.
Ta nu pēdējos 6 gadus, sanāk tā ierauga viens otru un aiziet.Itsevišķi vīkendos tā gadījās ,ka pamodāmies kopā(bija reizes, kad abi bijām attiecibās)par ko nelepojoes bet nu jā.
Bet parasti izvērsās pēc tam kašķis un pat nesarunājāmies. :-D
Un pēdējo reizi, kad tagad biju mājās, satiku viņu un šoreiz bija pavisam savādāk, normāli parunājies, atdzinām savas kļūdas kādēl sanāca tādi strīdi un kašķi muļķīgi kā maziem bērniem :-D atcerējāmies visu , kas bijis, bet nu protams, ka es braucu prom, un tā.
Gribējam pēdējo nakti pavadit kopā, un lai uz lidmašinu ar gribēja pavadīt, bet es izvēlējos to nepieļaut.
Lai abiem vieglāk, bet tagad pastāv iespēja , ka viņš pēc 2 mēnēšiem varētu atbraukt mani apciemot.
Es jau pati saprotu, ka tas man atkal būs trieciens, bet no otras puses, es būtu ļoti laimīga, tā divatā pavadīt atkal laiku kopā (l)
Ko Jus domājat par šādu štelli? :-O