Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pusdienu gardumi!?

 
Reitings 188
Reģ: 20.12.2010

Sveikas Damas!

Tatad sodien gribu pagatavot pusdienas kko gardu kko suligu! Ko Jus varetu ieteikt uztaisit no galjas? Mans virietis loti grib lai pagatavoju vinam kko no galas inchigu un gardu!

Padomi? ;-)

26.09.2011 16:54 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Sveika, Moontačka :-)
No kādas gaļas vēlies gatavot??
26.09.2011 16:57 |
 
Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Manam vīrietim garšo mango etiķī marinēta un pēc tam vienkārši izcepta liesa cūkgaļa.
26.09.2011 17:00 |
 
Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Sveika! :-) Nepateikshu tieshi precizi! Bet man saldetava pilna ar mezha galu!Ir ari bebra gala! Tatad kko vai no mezha galjas (iespejams tas ir buks) vai no bebra galas!
26.09.2011 17:00 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Bebrs ir jāgatavo pāris stundas, pagūglē receptes. Mana draudzene taisa sautētu bebru ar dārzeņiem - nu tiiiiik garšīgs, ka mēli var norīt.
26.09.2011 17:04 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Bebrs ir jāgatavo pāris stundas, pagūglē receptes. Mana draudzene taisa sautētu bebru ar dārzeņiem - nu tiiiiik garšīgs, ka mēli var norīt.
26.09.2011 17:04 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Aha skaidrs. Zini vienīgais,kas man nāk prātā ir šmoriņš. Gaļas ierīvē ar sāli un pipariem un apcep eļļā. Tad, sagriez sķēlītes 2burkānus, sīpolu un ķiploka daiviņas, pievieno apcepto gaļu, lauru lapas, 2ēd.k.ar sojas mērci, melnos piparus. Tikai neliec sāli, ja pievieno soju. Soju vari arī nelikt, pielej ūdeni. Visu liek sautējāmā traukā, pīlē, kas nu Tev mājās ir un cepeškrāsnī 180 grādos sautē. Ik pēc pusstundas apšļaskstini ar ūdeni. Cik ilgi nepateikšu, viss atkarīgs no tā cik vecs Tev tas zvērs. Es pēdējoreiz šmorēju četras stundas. Un beigās uztaisi no škidruma mērcīti.
26.09.2011 17:07 |
 
Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Esmu jau sautejusi bebru! Bija fantastiski garsigs!
26.09.2011 17:08 |
 
Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
pikolinos - Paldies! Vel kadi ieteikumi ? Izskatisu visus piedavajumus :)
26.09.2011 17:10 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
No stirnas gaļas var pagatavot rolmopšus - ļoti gardi.
Stirnas gaļa pati par sevi ir ļoti sausa, tādēļ taisu tā: izklpē karbonādītes, apsmērā ar sinepēm, sapiparo, uzber sāli, un kaut ko pilda vidū (kaut ko, kas izdala šķirumu) - variācijas bezgalīgas. Visbiežāk lieku treknu cūkgaļas strēmelīti. Var likt arī sēnes, dārzeņus utt., to visu satin un sasprauž ar zobu bakstāmajiem vai satin ar diegu, apcep un tad liek sautēties.
26.09.2011 17:10 |
 
Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Vakar sasauteju bebra galu ! Uztaisiju vinu tadu nedaudz pikantu! At sinepem, kiplokiem , sipoliem un burkaniem! Garsvielas visadas! Un bija tiesham gardi! Mani saslaveja , puisim garsoja ta ka tas viss bija noests lidz bezmaz vai izlaizitai pannai!Un man priecinsh (l)
Iesaku Jums ari pagatavot ! Klat kartupeli ar dillem! :-)
27.09.2011 18:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits