Sveikas! Man shovakar atkla drukajaamais vakars.
Gribeejaas izteikt vienu lietu. Varbuut domaaju par daudz shajaa situaacijaa un TAS nav nekas TAADS, bet nu... (s)
Esmu kopaa ar miiljoto viirieti,dziivojam jau kopaa, bet tas muusu attueciibu staazsh ir nepilns gads. Neesam runaajushi ne par kaazaam, ne par beerniem,pat iemineejushies ne,jo abi labi saprotam,ka shobriid veel ne, ne tuvaakajaa naakotnee un kas ir gads kopaa tomeer?! Lai gan ,protams, gribeetos,lai vinjsh buutu manu beernu teevs kaut kad...
Lai nu kaa, vinjahm ljoooti patiik beerni, kad pie mums atnaak vinja braaleens ar 2gadiigo siici,vinjsh var stundaam ar vinju njemties un dariities,njemt kleepi,skuupsiit utt. Ar smaidu katru reizi uz vinjiem skatos. Taapat arii aarpus maajas,parkaa,lielveiklaa,ja vinnjsh ierauga kaadu beerninju, tad VIENMER uzsmaida vinjam, nu kaa jau maziem beerniem censhas iedvest smaidu parasti. Un to darot vinjsh vienkaarsi atplaukst. (s) Un jau vairaakas reizes man gribeejies teikt - zini, tu buusi fantastisks teetis kaadu dienu! Bet..kaut kas mani attur to pateikt. Negribu izklausiities peec taadas,kam tikai vajag beernus un preciibas aatraak,nee, es tieshaam to no sirds domaaju! Un tas neilgais laiks,kopsh esam kopaa..
Mhmh,varbuut es taisu probleemu tur,kur taa nav? :-)