Sveicinātas, mīļās dāmas! (:
Šogad uzsāku mācības augstskolā un esmu uzņēmusies palīdzēt saviem grupas biedriem noorganizēt mūsu grupas pirmo iepazīšanās pasākumu! (: Tika noskaidrots, ka tie, kas vēlas iet kaut kur pasēdēt, vislabprātāk aizietu uz Vecrīgu.. (: Izdomāt vietas, uz kurieni iet, man apsolīja uzrakstīt viens puisi no grupas, jo teica, ka ir riktīgs ballētājs un populārākās Vecrīgas pasēdēšanass vietas zina, bet, kad jau tiku līdz tam, ka viņam līdz otrdienai ir šis saraksts jāuzraksta, tad viņš sāka tā mazliet izvairīties, bet uzrakstīja, ka gan jau kaut ko izdomās, tāpēc uz viņu nepaļaujos.. :) Tā kā neesmu rīdziniec, tad vēršos pie Jums pēc palīdzīgas rokas.. :) Tātad, uz kādu vietu Vecrīgā Jūs piedāvātu aiziet kursa grupai pirmajā pasēdēšanas reizē? Doma jau tāda, ka no sākuma vajadzētu vietu, kur varētu tā nepiespīlētā gaisotnē pasēdēt, parunāties, bet laikam, lai būtu arī iespēja kaut ko iedzert :D Un tad variants, kur turpināt pasākumu, ja iepazīšanās izdodas super un ballīti vēlamies turpināt :) '
Vienkārši mana grupa ir tik pasīva, ka kādam bija jāuzņemas vadība un tā nu es to uzņēmos, kaut gan iespējams to nožēlošu :D Ļoti, ļoti ceru uz Jūsu piedāvājumiem ;)