Nu ja plausu karsonis tad ,es domaju ,ka bez antibiotikam laikam butu gruti tikt cauri...ja gripa,tad jaizgul!Noteikti ieteiktu lielas devas C vitaminu,dzert!Visas upenu un avenu tejas,dzervenes-zel,man te tadas nav! :-(Temperaturu strauji neiesaku nodzit!
Lietoju loti daudz uztura kiplokus ,ingveru-censos nostiprinat imuno sistemu,lai neuznemtu neko no saviem slimniekiem-lidz sim ir tiesam loti veicies :-) !.Nakotne ieteiktu tev piedomat pie imunas sistemas nostiprinasanas.Es saprotu ,ka tevi antibiotikas ir padarijusas loti nespecigu -tapec noteikti jadzer klat vitamini!
Man kadreiz ir ta ,ka nemaz negaidu,ka kas saksies-pie pirmam pazimem...urinpuslis ,vai veders-kadreiz liekas tulit kaut kas saksies...tada jociga sajuta iedzeru uzreiz OLIVE LEAVE Extract-kapsulas!Atceros ,ka kadus gadus atpakal loti palidzeja pie urinpusla infekcijas-palietoju kadas paris dienas un viss bija atkal kartiba...!
Tu izklausies tads jutigs cilvecins-varbut Anglija ir sis kapsulas no dabigam vielam-noderetu tomer turet majas! |-)
Kartupelu tvaiki ir loti labi pie klepus ,elposanas organu saslimsanas gadijuma,ari pie ta pasa urinpusla-sedet uz kartupelu mizam loti labi...Es izklausos ka ista vecmamina :-D ,bet vienmer saku ar dabigam vielam...ja nepalidz tad eju talak...!
Sanaca gari,varbut kaut kas noderes!