Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

starpiba.

Reitings 27
Reģ: 07.12.2009

Sveikini, iepazinos ar virieti kurs 6gadus vecaks par mani, nav jau liela starpiba, bet cita lieta gan ir liela. Man ir tikkai 22, bet lielaka pieredze neka vinam 28gados.Pat parrunajam kas un kada ir musu pagatne.Man attiecibas ir bijusas tris, bet ar gariem terminiem,sis ir ceturtas, vinam ir bijusas dazadas un tristreiz vairak neka man.Sniedzot viens otram baudu es saprotu ka man vinam ir japarada ka sniegt otram apmierinajumu, pieskarienu sajutas utt. Man negribas iedragat vinu, bet ka lai pajautaju vai vins baidas vai ir aprobezots. Esmu apmulsusi, bet no vina nav velmes iet prom esam jau piekerusies un dzive ir loti patikams un sabiedrisks cilveks,bet intimaja zina es jutos ka audzinataja. :-/

24.09.2011 15:51 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Manuprāt, attiecību pagātne nav jāpārrunā ar tagadējo otro pusīti.
24.09.2011 15:56 |

Reitings 27
Reģ: 07.12.2009
vins tapat zinaja kada man pagatne. tapat ka es zinaju kada vina, es biju sika kad mus iepazistinaja, bet tikai tagad sagajam kopa pilnigi cita valsti dzivojot.
24.09.2011 15:58 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Skaidrs. Ja tiešām vēlies būt ar viņu kopā, tad pieņem viņu tādu kāds viņš ir. Gan jau ar laiku Tu viņu apmācīsi un visi būs apmierināti.
24.09.2011 16:02 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Katrs ķermenis ir savādāks un savādāk reaģē uz pieskārieniem, tapēc, droši saki, ka tev patīk tā, lai izdara tā un šitā Tev nepatīk.
Es vismaz tā daru :) Mans puisis par to nedusmojas, viņš tieši priecājās, ka pasaku konkrēti :)
Protams, to visu vajag maigāk izdomāt kā pateikt, piemēram, mīļais izdari tā, man tā patīk (s) (l)
24.09.2011 16:36 |

Reitings 22
Reģ: 14.09.2011
Tas, ka viņam ir bijušas ļoti daudzas attiecības, nenozīmē, ka viņš ir izcils gultā. No vienas puses tieši otrādāk, jo, ja ir bijušas neilgas, bet biežas attiecības, parneres maiņas, un katrai gultā vajadzīgs kas cits, nebrīnos, ka viņš ir neizpratnē, kas un kā. Jo vienai tas un tas patika, otra par kko tādu bija šokā.
Vēl viens - kāda viņa pašapziņu ir iedragājusi.
Visbeidzot - viņš vai nu tiešām nejēdz neko no tādām lietām, bet uzskata, ka ir pro, vai arī viņam ir svarīga tikai sava bauda.
24.09.2011 23:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits