aborts-driz

Reitings 73
Reģ: 26.04.2011

Es esmu loti apjukusi,un man vajadzeja to uzrakstit.

Situacija:

Puisim 30, man 22, tiekamies 2 gadus, ta nopietni esam kopa 1 gadu,un dzivojam kopa 10 menesus.

Milam viens otru,un velamies kopigu naktoni.Man ir tikai vidusskolas izglitiba,bet manam draugam magjistrs un labs darbs.

es ,protams,zinaaju,ka pastaav iespeeja,ka plaikshu staavoklii,bet es domaaju,ka tad abi buusim prieciigi,bet....Paliku stavokli, kad ieradziju tas 2 stripinas uz testa,man bija tik dazadas sajutas.Es itka biju prieciga,jo nav jau ta, ka mes negribetu so berninu,bet planots ari vins nav, jo man tomer ir jamacas!

To mes uuzinajam pirms 3 dienam, un tagad zvanam dakteriem,lai pierakstitos uz zmekleshanu un..abortu. es juutos tik skumji, ok,tas ir tikai 4-5 ned,kopsh esmu stavokli,bet kapec mums no vinja ir jaatsakas? es vnk lidz galam to nesaprotu... vinjhs atnaca vakar majas-saaka raudaat,teica,ka grib buut ar mani joti un veelas,lai mees esam gjimene , un mums ir beerni, bet-....-tagad neesot iistais laiks. Man ir jaamaacaas,un dzemdeet shajaa vietaa(neesmu lv) ir ljooti daargi,taa kaa esmu nelegaali,tad man nav apdroshinaashana...vispaar viss saka,ka ...aborts ir vieniigais risinaajums, bet man tik dikti ir zheel..

ja jau mees miilam viens otru,un tomeer esam ,vairaak vai mazaak,bet pieaugushi cilveeki, tad es nesaprotu,kaapeec mees nevaram censties atrisinaat shis visas problemas, es tak varu dzemdet cita valsti,un macities arii caur internetu.visu var,ja grib...bet vinjhs saka,ka...aborts ir visracionaalaakais,ko dariit shajaa probleemsituaacijaa...

bet skumji man vienalga..

23.09.2011 14:30 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
apbrīnojami, cik gan bezatbildīdi var būt vīrieši savos pat 30 gados.
manuprāt, ne jau materiālā puse viņu tik ļoti satrauc... vnk tas,ka kretīns.
domājiet, ka attiecības būs dzīvot-nespējīgas, ja tiks veikts aborts? domāju,ka tā notiks arī, ja pasaulē tiks laists viņa negribēts bērns.
ļoti neapskaužama situācija. pat nezinu,ko ieteikt.
turies.
23.09.2011 14:54 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Bernu nevar dzemdet tadel, ka nav laba apdrosinasana?!
23.09.2011 14:55 |

Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Ja tu tajā valstī uzturies nelegāli, vai tad tev tur kāds taisīs abortu???
23.09.2011 14:56 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Nevarētu būt, ka viņš vnk ir nobijies, jo tas notika tik negaidīti? Tas jebkuram cilvēkam ir liels šoks un liek apdomāt nākotni un meklēt labākos risinājumus. Parādi viņam, ka Jūs būsiet laimīga ģimene un ka nav no kā baidīties. Jebkas jauns taču ir biedējošs, taču, ja redzi savu nākotni kopā ar šo cilvēku, pacīnies.
Un dzemdēt tik tiešām vari braukt uz Latviju!
Lai veicas!
23.09.2011 14:57 |

Reitings 73
vinjhs saka,ka,ja es tagad braucu uz lv,un dzemdeeju,tad vinjhs muus neredzees ilgi,bet vinjhs grib buut liidzaas,kameer man puncis aug..
un lidot katru meenesi arii man liekas nav veseliigi...

es sabeedaajos par vinja attieksmi..
bet vinjhs saka,ka vinjam ir ljoti bail,ka vareetu sanaakt,kaa bija ar vinja vecaakiem,ka vinji izshkjiiraas,kad bija mazs un...tad nebiaj ne shis ,ne tas.vinjhs ljoti paardziivoja..
es jau censhsos saprast... bet...man ir zheel sevis..
23.09.2011 14:57 |

Reitings 73
es sheit nevaretu taisiit abortu,tad es brauktu uz kaiminjvalsti,kas ir Eiropas Savieniibaa. jo pashlaik es neesmu ES valstii.. te ir citi likumi..
23.09.2011 14:59 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
smaga_asarinja - Tavs draugs ir latvietis?
23.09.2011 15:00 |

10 gadi
Reitings 10290
Bet, ja Tu gribi to bērnu, tad paturi!
Ja uztaisīsi, nebūsiet tāpt kopā, jo Tu ne sev, ne viņam nevarēsi to piedot.

es pieļauju, ka tad, kad ieraudzīs mazo, viss mainīsies. Jo viņš taču it kā grib kopīgus bērnus.
23.09.2011 15:01 |

Reitings 73
jaa.vinjhs grib,vinjhs ir nobijies...vinjam ir zheel..bet man liekas,ka ir stulbi baidiities..baac-dziive tak nebeidzas ar to..

mans draugs nav latvietis...
23.09.2011 15:02 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Grib redzēt kā aug puncis, bet tai pat laikā atbalsta abortu. Kaut kā neiet kopā.
23.09.2011 15:02 |

Reitings 73
volcom-es zinu.ka skan pavisam diivaini. taapeec man ir stulbas sajuutas.
mees abi gribam,bet visi apstaaklji liek pagaidiit gadu vai divus...
man liekas,ka 2 gadi neko tak nemaina...
23.09.2011 15:03 |

Reitings 651
Vēl variants, ka tagad vnk viņš ir nobijies..
Kas es uzzinaju, ka esmu stavoklī, arī nebija plānots, biju tik apmulsusi ka nezinaju ko darīt. Mana attieksme bija tāda ko teiks puisis ko darīšu. Sākumā arī domājām ka neesam tam gatavi, bet kad aprod ar šo domu, tad liekas kas var būt labāks. Dzīve piespiež palikt pieaugušākiem, atbildīgākiem un viss ir ok (l)
Turies!
23.09.2011 15:04 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Neaizmirsti, ka bērniņš ir tavs, ne tikai viņa.. ja tu patiešām gribi viņu, tad nevajag padoties puiša noteikumiem! Ja jau puisis tiešām vēlas kopīgu nāktoni ar tevi, tad tiešām kaut kā stulbi skan tas, ka no bērna ir jāatbrīvojas! :-/
Turies un esi stipra! Brauc uz Latviju - te noteikti ir mamma, tētis, omes utt. - par visiem var tikt galā! :-)
23.09.2011 15:13 |

Reitings 759
nu ja tu uztaisisi abortu tad tas bus stulbaikais ko jelkad busi izdarijusi.....

....................
23.09.2011 15:25 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Abortu nenosodu, jo nezinu, kā pati rīkotos līdzīgā situācijā. Arī ticīga neesmu. BET. Man vienmēr prātā ir teksts no kāda video par abortu, ka Dievs ir devis dāvanu, nevis izvēli.
23.09.2011 15:42 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
life enjoys passion, kā Tu vari zināt vai tas būtu stulbākais, vai nē? Tā varbūt būtu Tavā dzūvē, bet šeit- ne Tava dzīve, ne Tava grūtniecība, ne Tavas attiecības.
Respektīvi-Tu vari brēkt par grēkiem un stulbumu, bet audzinās ta viņa.

Autorei - situācija skumja, bet Tev jāsaprot,ka viss tas reāli notiek Tavā dzīvē-vecis var nozust, valsti var nomainīt. Bet nedomā tagad ķā būs, ko tie radi teiks utt. Tava dzīve taču.
23.09.2011 15:45 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Protams, tā jau ir Tava izvēle, ko darīt un neviens Tevi nevar piespiest uz kaut ko. Bet gribēju pateikt, ka risinājumu var atrast vienmēr, arī šķietami bezcerīgās situācijās. Saku no pieredzes, jo, kad es uzzināju, ka esmu stāvoklī, pirmā doma bija, ka taisīšu abortu, jo likās, ka nespēšu viena bērnu uzaudzināt (ar bērna tēvu esam šķīrušies). Bet bija apkārtējie, kas teica, ka nekas nav neiespējams un risinājumu atradīšu. Un tā arī ir. Pēc bērniņa piedzimšanas būs mani vecāki un draudzenes, kas jau ir pieteikušies viņu pieskatīt, kamēr būšu skolā. :-) Un tgd nevienu brīdi nenožēloju, ka tomēr pēc daudziem smagiem pārdomu brīžiem izlēmu paturēt. Zinu, ka viegli jau nebūs, bet ticu, ka spēšu ar tuvinieku palīdzību tikt galā.
Tā kā ar to gribēju pateikt - tas ir Tavs bērns, ja vēlies viņu paturēt, tad paturi. Un Tavs vīrietis vnk tiešām izklausās, ka ir nobijies, bet vēlāk, kad apradīs ar to domu, ka būs tētis, būs priecīgs. :-)
Bet nu tās jau ir tikai manas domas, galējais lēmums jau Tev jāpieņem pašai...
23.09.2011 15:49 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
lasot šo visu, ko aprakstīji sāku domāt pie šīs tēmas..
Skatos, kad meitenes atbalsta sievieti, bet nedomā, kā vīrietis uztver šo situāciju, tomēr tas nav vienbalsīgs lēmums gan paturēt gan abortu uztaisīt..
Neaizstāvu nevienu, bet skatos (arī mana draudzene uztaisīja abortu), kad tie cilvēki pēc tam nespēj būt vairs kopā. Varbūt jums sanāks, jo nesaprotu kā 30 gadi var nebūt īstais laiks, kas gribēs, kad būs vecs un vairs nestāvēs?
Ja jau tomēr domā, kad vēlēsies šo bērniņu nezinu kā ar pārbaudēm, vai tās ir tik biežas, kad jādzīvo Latvijā? Nav iespēja kaimiņvalstī pie daktera aiziet? cik sapratu minēji, kad kaimiņvalstī taisāties veikt abortu vai es pārpratu?
Lai vai kas esmu tomēr par bērniņa dzimšanu nevis abortu :)
Varbūt tāpēc, kad nekad neesmu atbalstījusi abortu :)
23.09.2011 15:51 |

Reitings 73
girly ,paldies tev...
es draugam uzrakstiiju veestuliiti,ka...es gribu,lai vinjhs aprunaajas vismaz ar 2 cilveekiem,dzird citu viedokli,jo patureet visu tikai sevii ir gruuti... es ceru,ka vinjhs izrunaasies un vismaz tiks skaidiribaa,ko itehsi veelas...
jo,ja neveelas,tad mums tad tieshaam ir jaaizlemj,ka,nee,nevis jaa un nee,nee un jaa...taa meetaaties ir stulbi..
es teicu,lai pa briivdienaam padomaa.tad iesim pie dkatera un redzees..

23.09.2011 15:54 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
22 gados taisīt abortu, turklāt ja draugam ir 30 gadi?? Piedošanu, bet man tas nav pieņemami un saprotami. Ja būtu vēl nepilngadīga, nu tad vēl kkā.. Ja nu viņš tik ļoti negrib, nekā prātīga no att.tur nesanāks, ja negrib vēl 30 gados, tad kad? Gan jau tiksi galā - var vecāki palīdzēs uzaudzināt, ja grūti. Galu galā, daudzas tiek galā arī vienas... Turies!
23.09.2011 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits