aborts-driz

Reitings 73
Reģ: 26.04.2011

Es esmu loti apjukusi,un man vajadzeja to uzrakstit.

Situacija:

Puisim 30, man 22, tiekamies 2 gadus, ta nopietni esam kopa 1 gadu,un dzivojam kopa 10 menesus.

Milam viens otru,un velamies kopigu naktoni.Man ir tikai vidusskolas izglitiba,bet manam draugam magjistrs un labs darbs.

es ,protams,zinaaju,ka pastaav iespeeja,ka plaikshu staavoklii,bet es domaaju,ka tad abi buusim prieciigi,bet....Paliku stavokli, kad ieradziju tas 2 stripinas uz testa,man bija tik dazadas sajutas.Es itka biju prieciga,jo nav jau ta, ka mes negribetu so berninu,bet planots ari vins nav, jo man tomer ir jamacas!

To mes uuzinajam pirms 3 dienam, un tagad zvanam dakteriem,lai pierakstitos uz zmekleshanu un..abortu. es juutos tik skumji, ok,tas ir tikai 4-5 ned,kopsh esmu stavokli,bet kapec mums no vinja ir jaatsakas? es vnk lidz galam to nesaprotu... vinjhs atnaca vakar majas-saaka raudaat,teica,ka grib buut ar mani joti un veelas,lai mees esam gjimene , un mums ir beerni, bet-....-tagad neesot iistais laiks. Man ir jaamaacaas,un dzemdeet shajaa vietaa(neesmu lv) ir ljooti daargi,taa kaa esmu nelegaali,tad man nav apdroshinaashana...vispaar viss saka,ka ...aborts ir vieniigais risinaajums, bet man tik dikti ir zheel..

ja jau mees miilam viens otru,un tomeer esam ,vairaak vai mazaak,bet pieaugushi cilveeki, tad es nesaprotu,kaapeec mees nevaram censties atrisinaat shis visas problemas, es tak varu dzemdet cita valsti,un macities arii caur internetu.visu var,ja grib...bet vinjhs saka,ka...aborts ir visracionaalaakais,ko dariit shajaa probleemsituaacijaa...

bet skumji man vienalga..

23.09.2011 14:30 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Ja tu nevēlies taisīt abortu-netaisi-citādi vēlāk nožēlosi.
23.09.2011 21:21 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Ļoti smagi man dzīvē gājis! Šeit forumā Tev iesaku: NEDARI MUĻĶĪBAS!!!!!

Ja, kas, uzraksti uz e-pastu [email protected]
Pastāstīsu savu pieredzi un, iespējams, varēsi izdarīt pareizo lēmumu. Turies!
23.09.2011 21:44 |

Reitings 217
Reģ: 20.04.2011
http://www.youtube.com/watch?v=CGO50CEAlp4 :'-(
23.09.2011 22:58 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
vecis bezatbildīgs. manā uztverē, ja 2 mīloši cilvēki uztaisa bērnu, tas ir tikai normāli (pat ja nejauši gadās) un par to jāuzņemas atbildība. lai nu kā, galavārds pieder tev, jo tas ir TAVS ķermenis.
24.09.2011 01:43 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Netaisi abortu. Noteikti tiksiet galā, viss būs kārtībā un, ja viņš jau tagad sāk aptvert, ka bērnu vajadzētu paturēt, tad vēlāk, kad bērns piedzims, viņš būs laimīgs, ka neuztaisīji abortu. Un tu arī būs laimīga, skatoties uz savu bērniņu! :-) Turies un apdomā kārtīgi.
Un mācībām gan bērns netraucē. Mācības vari kaut vēl uz gadu atlikt un nebūsi neko īpaši zaudējusi.Mācīties arī var dažādi (piemēram, neklātienē), tikai nezinu, kā tur tavā valstī... ;-)
24.09.2011 15:25 |

Reitings 73
Reģ: 26.04.2011
paldies par ieteikumiem. mes izrunaasimies, es dodu vinjam laiku padomaat,kas un kaa...
vinjhs saka,ka grib beerninju,bet,ja kaut kas man noiet greizi un saakas,piemeeram,ashinjoshana,tad uz slimniicu pat nedriikstu braukt,jo ,redz,tas viss var maksaat liidz miljonam...un tad visu muuzhu mums buus jaasedz izdevumi...
man jau liekas,ka vinjhs paarspiilee nedaudz..es saku,ka ,ja jutiishu,ka kaut kas nav,laiciigi ieshu pie daktera.. es negribu arii teikt-nee,es gribu un viss! es gribu,lai tas no vinja naak... un vinjhs vienmeer par visu taa noraizeejies. un tas dziivoklis ir par mazu...vislaik par taadama lietaam..vinjhs grib,lai viss ir perfekti...

redzees... bet es jau saaku aprast ar domu,ka esam triis... :)
24.09.2011 15:40 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Piedod, bet muļķīgi ir gribēt bērnu tikai tad, kad viss būs perfekti. Tā bar gaidīt visu dzīvi to perfekto brīdi...
Kurā valstī tad tu īsti dzīvo?
24.09.2011 16:52 |

Reitings 18
Reģ: 24.09.2011
Vecis vienkārši atvainojos bet riktīgs āpsis!!!

kā jauni puikas kas paliek pa tētiem nebļauj ka pa jaunu ir? atrod darbu un cenšas palīdzēt savam meitenēm , ja patiešām viņas mīl.

bet tā otra daļa kas saka ej taisi abortu... nu ko lai saka tajā brīdī viņš ne par bērniņu gaidāmo domā ne par tavu fizisko un morālo stāvokli..
24.09.2011 17:14 |

Reitings 18
Reģ: 24.09.2011
p.s - smaga_asarinja es novēlu lai tev dzīvē veicas, ceru ka tev viss nokārtosies!
24.09.2011 17:17 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Mani jau personīgi fascinē visi tie izteikumi no sērijas "gan jau tiksi galā". Ne jau kādai citai būs tavs bērns jāaudzina, tā kā lēmums jāpieņem tev. Viegli ir forumā pateikt "būs jau labi", bet puse no tām, kas to saka, visticamāk būtu panikā, ja būtu tavā situācijā un pašas apsvērtu domu par abortu, lai ko arī tagad saka (nerunāju par meitenēm, kuras jau ir bijušas tavā vai līdzīgā situācijā). Un nesaprotu arī kāpēc tā jābrūk virsū vīrietim par vecumu. 30 gadi nav nekāds opja vecums, man vispār liekas, ka tikai Latvijā tā pierasts, ka čaļi jau 20-24 gados apbērnojušies. Nav attaisnojams tas, ka neizsargājāties, ja bērnu negribējāt, bet vīrieša ne-gatavību bērnam kā tādu pilnībā saprotu.
24.09.2011 17:54 |

Reitings 43
Reģ: 29.01.2009
Es saprotu ka esi apjukusi... tu attaisno savu vīrieti... bet nevari noliegt ka tavs viedoklis netiek nemts vērā. Taču tas ir TAVS lēmums. Gan par gan pret ir daudz argumentu, bet tev ir tiesības izvēlēties.
24.09.2011 23:35 |

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Kaut kādā dīvainā valstī jūs dzīvojat- izmaksas līdz miljonam. Nepārspīlējat gadījumā?
Un godīgi sakot šitādi stāsti man pilnīgi dusmas uzdzen.
Jūs gadu neizsargājāties!! Ko tu gribi?? Paši zinājāt, kas notiek, ja nelieto kontracepciju. Un vispār, ja neplānojāt bērnu, kādēļ neizsargājāties?
Kāda velna dēļ tagad te čīkstēt- svešā zemē, izglītības nav, apdrošināšanas, naudas nav utt.
Par visu ātrāk vajadzēja domāt.
Un padomu arī šajā situācijā nav, jo gandrīz jebkurš uzrakstīs, ka abortu taisīt nevajadzētu.
Bet jums jau pašiem jāizdomā, kā rīkosieties. Tikai nav jau zināms, ko izlemsiet, jo ar prātu abi nedraudzējaties. Gan tu, gan tas trīsdesmitgadīgas vecis, kurš nejēdz kā bērni rodas un tagad ir gatavs mīļoto aizsūtīt uz abortu- iestāstot, ka ar nākamo bērnu gan būsim laimīga ģimenīte.
Vispār nespēju iedomāties kā sievietei pēc aborta ir palikt kopā ar cilvēku, kurš viņu ir aizsūtījis uz šo "procedūru". Un domāju, ka pēc tā nekāda laimīga ģimenīte nav iespējama.
25.09.2011 00:29 |

Reitings 42
Reģ: 13.06.2011
smaga_asarinja , Es biju līdzīgā situācijā , kad man bija 20. kaut izsargājāmies ar toreizējo draugu ( bijām pazīstami tikai 3.mēnešus), bet abortu es izvēlējos laist bērniņu pasaulē.. Man bija vienalga-vai mēs būsim kopā vai nē, bet es zināju, ka
1. nedzemdējušai sievietei bīstami veikt abortu,jo pirmkārt var nopietni kaitēt savai veselībai un otrkārt- var nebūt bērnu VISPĀR NEKAD!!! mana draudzene,ļoti līdzīgā situācijā (kad puisis pateica viņai ka īsti nav gatavs, bet pēc gadiņa diviem gan varētu gan) tagad vispār nevar būt bērniņu! lieki teikt, ka pēc aborta veikšanas, puisi pēc 4-5 mēnešiem viņu pameta, apprecējās ar citu un tgd viņam ir 3 bērni, bet manai draudzenei nekā.. :'-(
2. Es pati ar visu tiktu galā.. Vīrieši nāk un iet, bet tavs bērniņš ir ar tevi uz mūžu..
mēs bijām kopā vēl 6gadus un nu man ir 2 puikas.kaut gan mēs pirms 3 gadiem izšķīrāmies-es ne uz brīdi nenožēloju toreizējo izvēli.. tagad pati rūpējos par maniem puišiem un esmu laimīga! (l) (l) (l)
Ko es gribēju teikt- apdomā labi un nekļūdies, lai vēlāk nav jānožžēlo! Turies un vēlu veiksmi!!!! (l) (l) (l)
25.09.2011 01:37 |

Reitings 42
*abortu negribēju taisīt
sorry par kļūdām.. :-D :-D :-D
25.09.2011 01:40 |

Reitings 310
Reģ: 09.07.2011
neteisi abortu, meitene!
lūdzu.
20.10.2011 19:40 |

Reitings 2302
Tikai Dieva dēļ, netaisi abortu. ;(

- Tikko noskatījos to video, bāc, apraudājos, nespētu iedomāties sevi tās māmiņas vietā, kura ko tādu ir nodarījusi sev, un savam nedzimušajam bērniņam.

Bērniņš , tā taču ir Dieva dāvana. :)
20.10.2011 20:17 |

Reitings 43
Reģ: 19.10.2011

Man rītā ir aborts ,tur neko nevar darīt ,tā vajag.

Bet zinu pārīti jau kopā kas dzīvo 4 gadus . Sieviete palika stāvoklī,abi bija par abortu ,jo ne viens ne otrs nevēlējas,jo bija par jauniem .Un attiecības viņiem tikai uzlabojās!Visa tā stresošana viņus satuvināja vēl vairāk.
Cilvēki ir dažādi ,tāpēc nepiekritīšu te dažiem teiktajiem.
20.10.2011 20:25 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
tu apjēdz, ka ja tu uztaisīsi abortu tu vari pēc tam vispār netikt pie bērniem vairs? Un padomā tad vai vērts deļ tāda bambāļa savu dzīvi sačakarēt, ja arī pēc tā izsķirsieties (kas, es pieļauju, ja neesi mazohiste, arī notiks) un atradīsi ideālu puisi, kas velesies ar tevi radīt bērnus un tu to vienkārši nespēsi?
20.10.2011 20:32 |

Reitings 310
Reģ: 09.07.2011
ja aborts ir ar vieglu roku, tad arī nemitīga pļāpāšana par to ir ok, i guess... karogu tev rokā!
20.10.2011 20:35 |

Reitings 43
Reģ: 19.10.2011
vasaras beerns Man ir jāveic aborts ,jo auglis pārstājis attīstīties 6 nedēļā ,un man draud tieši tas pats kas parastā aborta gadījumā.Paldies es zinu , nomierināji .
20.10.2011 20:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits