Es esmu loti apjukusi,un man vajadzeja to uzrakstit.
Situacija:
Puisim 30, man 22, tiekamies 2 gadus, ta nopietni esam kopa 1 gadu,un dzivojam kopa 10 menesus.
Milam viens otru,un velamies kopigu naktoni.Man ir tikai vidusskolas izglitiba,bet manam draugam magjistrs un labs darbs.
es ,protams,zinaaju,ka pastaav iespeeja,ka plaikshu staavoklii,bet es domaaju,ka tad abi buusim prieciigi,bet....Paliku stavokli, kad ieradziju tas 2 stripinas uz testa,man bija tik dazadas sajutas.Es itka biju prieciga,jo nav jau ta, ka mes negribetu so berninu,bet planots ari vins nav, jo man tomer ir jamacas!
To mes uuzinajam pirms 3 dienam, un tagad zvanam dakteriem,lai pierakstitos uz zmekleshanu un..abortu. es juutos tik skumji, ok,tas ir tikai 4-5 ned,kopsh esmu stavokli,bet kapec mums no vinja ir jaatsakas? es vnk lidz galam to nesaprotu... vinjhs atnaca vakar majas-saaka raudaat,teica,ka grib buut ar mani joti un veelas,lai mees esam gjimene , un mums ir beerni, bet-....-tagad neesot iistais laiks. Man ir jaamaacaas,un dzemdeet shajaa vietaa(neesmu lv) ir ljooti daargi,taa kaa esmu nelegaali,tad man nav apdroshinaashana...vispaar viss saka,ka ...aborts ir vieniigais risinaajums, bet man tik dikti ir zheel..
ja jau mees miilam viens otru,un tomeer esam ,vairaak vai mazaak,bet pieaugushi cilveeki, tad es nesaprotu,kaapeec mees nevaram censties atrisinaat shis visas problemas, es tak varu dzemdet cita valsti,un macities arii caur internetu.visu var,ja grib...bet vinjhs saka,ka...aborts ir visracionaalaakais,ko dariit shajaa probleemsituaacijaa...
bet skumji man vienalga..