Sveikas! Kā Jums parasti paiet darba intervijas, spējat saglabāt mieru un pašpārliecinātību, vai tomēr drebat kā apšu lapas?
Es laikam sevi pieskaitu otrajai kategorijai, diemžēl, pat nesaprotu, par ko tā uztraucos, ir pat bijuši gadījumi, kad esmu ļoti uztraukusies darba intervijā, kad eju intereses pēc, nemaz nevēloties iegūt to darbu. Tad, protams, visādas neveiklas situācijas, kad liek runāt angliski vai krieviski, nosaukt savas labās un sliktās īpašības,kāpēc tieši es esmu vislabākais kandidāts, un pajautā tieši tajā brīdī, kad aiz uztraukuma nespēju atcerēties pat savu uzvārdu :-D
Kā ir ar Jums, meitenes? Ir bijušas neveiklas situācijas darba intervijas laikā? Ko darīt, lai darba devējs aiz tā lielā uztraukuma spētu saskatīt potenciālu un labu darbinieku? Padalieties lūdzu pieredzē, jo man nākamnedēļ ir darba intervija ofisa darbinieka vakancei, pēdējā intervija bija vairāk kā pirms pusgada, atceroties to milzīgo uztraukumu, dūša saskrien papēžos. :%27-(
P.S. Internetā īsti neatradu šā gada datus, varbūt kāda zin, kādas pašlaik ir aptuvenās algas ofisa darbiniekam, kura pienākumos ietilpst atbildēšana uz telefona zvaniem un lietvedības kārtošana? Uzņēmums ir salīdzinoši mazs, nodarbojas ar juridiskajiem pakalpojumiem.