Kas jums ir tas ,kas skaitas tas loti garsigais!?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Es pedeja laika biezi lasu seit-nespeju izturet tadu un tadu dietu-gribas tacu kaut ko garsigu ari...tad man ir jautajums ,kas jums butu tas garsigais-tas aizliegtais auglis,kas ta gribas,bet nav veseligs varbut!? |-)

Vakar mans virs smejas,jo es vinam tiesi paprasiju ,lai atved man kaut ko garsigu no Trader Joe's veikalina-es nespeju izdomat,kas butu tas garsigais ,ko es ta veletos,beigas teicu-gribu rupjmaizi no Krievu veikala-edu kopa ar zavetiem augliem.

Man laikam ,no Latvijas, karotos ta garsiga maize ar zavetiem augliem , riekstiem ieksa! :-)

22.09.2011 18:44 |

Reitings 879
Reģ: 29.01.2009
pēdējā laikā čipsi, bet vispār viss, kas ir cepts, ar garšu, smaržu un kalorijām. :-D šašliks, cepta vista visādos veidos utt..
marinēti šampinjoni, svaiga paprika, dārzeņi ar mērcītēm, lazdu rieksti, salāti ar krējumu un majonēzi, šerberts, kūkas, KOLA. :-D principā jebkas man var būt kārums, bet es to neizjūtu kā aizliegto augli - katru dienu taču negribas.
23.09.2011 01:53 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Vieglāk ir pateikt,kas man negaršo :D
bet nenormāli garo visas latvija ceptās bulcinas, pīrādzinji :D varu est liidz nelabumam :D
Vēl man sushi garso :D
mana liste ir gara :D
23.09.2011 01:56 |

Reitings 312
Reģ: 12.04.2011
gaļa! daudz gaļas!
viena diena bez gaļas un tāda sajūta, ka gadu neesmu ēdusi!
šokolāde tikai noteiktos periodos. tagad, piemēram, nemaz nevelk, bet ir laiks, kad varu pa vakaru visu lielo Fazeru bez problēmām apēst.
fast foodus arī nesmādēju, kebabs arī ir ņamma.
viss pārējais ļoti bieži mainās. granātāboli arī ir tas ļoti garšīgais.. cepti kartupeļi! mērcītes dažādas. un tā tālāk.
jēziņ, es vispār mīlu ēst, tā ir otra labākā nodarbe pēc gulēšanas! nevajag uzdot tik sarežģītus jautājumus :D
23.09.2011 02:00 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
Ķekavas vistas giross!
23.09.2011 02:02 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Ja jūs zinātu,kā mani sakārdinājāt.. es te lasu un siekalojos, bet turēšos pretī baltās kastes kārdinājumam un uz virtuvi neiešu.

man garšo arī laikam viss sāļais.
kad biju mazāka, iedomājos , ka tad,kad gribu, man pie rokas uzreiz ir čipsi. :D

bet man ļoti garšo siera kūka,tāda skābena, garda, sky veikalā tā kūka ir visvisvisgardākā. vēl es dievinu sušī, bet tas jau daudzām meitenēm te.

siers! cietais. parmazāna. ahhhhh.
es gribu ēst.
23.09.2011 02:15 |

Reitings 30
tā noteikti ir siļķe kažokā - tas vnk ir top ēdiens, kad gribās kko garšīgu, un red globe vīnogas - lielās, sarkanās - nezinu, kas viņās tāds ir - bet tas noteikti ir kkas :D un rozīnes šokolādē, kāpostu tīteņi, cepti tomāti ar sieru utt. gan sāļš, gan salds - atkarībā no tā brīža vēmēm. piena sakņu zupa..mmmmm vai arī vnk desmiazes ar tēju..uhh..viskautkas tagad nāk prātā :D
23.09.2011 03:07 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Labs vakars!Tiiiik garshiiga diskusija! :-P
Manas vaajiibas pilniigi un noteikti ir-kartupelju pankuukas(mammas ceptaas) un rosols. No saldaa gala-esmu atkariiga no ''Rafaello'' (l) Ljoooooti garsho,vnk dievinu Tiramisu un Burkaanu kuuku. (l) Tikko apeedu kuuku,mm..
23.09.2011 05:14 |

Reitings 7596
man saldumi negaršo bet no piena konfektem ''Gotiņa'',piena šerberta,braziilijas vai indijas riekstiem šad tad neatsakos gan :-D
23.09.2011 05:24 |

Reitings 16208
Smirnoff cau!Man brivdiena -gribejas parunaties te ar meitenem ta vairak :-) -izlasiju visus meitenu milos edienus un sapratu,ka puse nemaz tik slikti nav- ta pati Tiramisu(italu)-man ari loti garso,es apedu vienu gabalinu un viss :-P .Mana mammina apestu pusi un teiktu,ka gals klat,jamirst-trekna tomer! (t)
Atcerejos ari to pasu saknu piena zupu!Esmu tik daudz to varijusi,laika ,kad baroju ar kruti kiparinus-piens radas tiesam daudz-pateicoties sai zupai!Ieteicu visam savam draudzenem pec tam! (l)
23.09.2011 05:32 |

Reitings 16208
Jaukum-par riekstiem runajot-man loti garso tie Pecans-nezinu ,ka butu tulkojuma?Loti lidzigi valriekstiem,bet tomer ta garsa ir loti specifiska-mums ir tada kuka ar siem riekstiem virsu-dieviga!Tomer es savu lielo velmi est vairak aprauju ar to,ka zinu-nakosa diena bus pumpaina seja! (s)
23.09.2011 05:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits