kā jūs pārsteidzat savus vīriešus svētkos?

Reitings 287
Reģ: 04.04.2010

Sveikas, kā jūs pārsteidzat savus vīriešus svētkos-dzimšanas dienas/gada dienas utt. ? :-)

Kādi jūsu gatavotie pārsteigumi jūsu puišiem/vīriem ir vislabāk patikuši?

22.09.2011 16:20 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Manējais arī no veikala atbraucot atved gardumus, citreiz pat pārpūlas. Jo es esmu ļoti izvēlīga (no rīta varu pusstundu domāt ko labāk ēst maizīti ar olu vai biezpienu) :D Nu un tad, kad mīļotais braucot no darba iebrauc veikalā un es nezinu ko gardu es vēlos viņš nopērk kādus piecus variantus.
Ir bijis tā, ka ieejam veikalā un viņš man saka, lai es kaut ko izvēlos un nopērk man. Bet par tām dāvanām- to var uztvert arī kā pārsteigumu. Ir jau bijis viskaut kas-apakšveļa vairākkārt, auskari, gredzens. Pārsteigta es biju 18.dz.d., kad viņš man uzdāvināja rožu pušķi no 18sarkanām un vidū vienas baltas rozes un arī šajos Ziemassvētkos,kad man nebija ne jausmas ko viņš dāvinās, bet saņēmu Ziemassvētku oriģinālo disku+ manas iemīļotās smaržas. Viņš bija trāpījis desmitniekā. Par tām smaržām zināju, bet par disku nē. Piebildīšu, ka es dievinu Ziemassvētku gaidīšanas laiku un visas tās sajūtas jau kopš sevi atceros (l)
Bet man personīgi gribētos vairāk ikdienā no viņa ko saņemt.
Starp citu par kuloniņu un ķēdīti biju iedomājusies, tie kulonoņi ir arī pilnīgi pliki? Un cik apmēram maksā??
22.09.2011 18:50 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
mani arī nesveic, jo nav naudas, bet ko lai dara, tāda dzīve :(
23.09.2011 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits