Jūsu darbagalda atvilknē darbavietā

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Man ir tāds dīvains jautājums: kas atrodas Jūsu darbagalda atvilknē no Jūsu personīgajām mantām?

Mani uz šo jautājumu uzvedināja mana darbagalda vistālākā atvilktne, kur parasti glabāju tikai personīgas mantas, atradu šodien ne tikai rokukrēmu, nagulaku, dateles veselīgākam našķim, paris savu disku un žurnālu, bet ari kiteket paciņu, jo pie apsargiem pieklīdis kaķēns, paņemu viņam no savas kaķenes ciema kukuli, bet viņu ātri paņēma, bet tā paciņa aizmirsās kaut kā.... :-P

Kas Jums ir tāds „klasiskais” darbā parasti tiek glabāts nedienam vai dienām no personīgam mantām, un kas dīvains un neierasts kaut kad atrodams 8-) ?

Vēl man darba vietā atrodas daudz dīvainu ar darbu nesaistītu grāmatu, piemērām par krāsu terapiju, vēsturi utt. (s)

22.09.2011 13:44 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Inčīga diskusija :-D
Manās atvilknēs ir putekļu rullis(puku novacejs),balerīnkurpes, vates plāksnītes, nagu lakas noņēmējs, dezis, vecs ārējais cietais disks, solārija krēms, flomīši, josta, roku krēms, tonālā paraudziņš, sprādzes, matu gumija, ķemme.
22.09.2011 15:30 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
ak Kungs! man jaasaak domaat vai esmu normaala, jo man nekas taads neglabaajas atvilknee :D roku kreems staav uz galda, atvilknee vieniigais, kas ir, mani personiigie papiiri, darba ligums utml.
22.09.2011 15:33 |

Reitings 1852
Manā atvilknē nav nekas daudz - roku krēms, sejas krēms, matu ķemme, spīdums, visādi dokumenti ( skolas, darba), našķi, ko atnes kolēģi vai es pati. Šobrīd topā tur ir dažādas zāļu tējas un ingvers.
22.09.2011 15:36 |

Reitings 417
Man darba atvilknēs nekas personīgs neglabājas, arī nevienā skapī vai plauktā.
Viss kas vajadzīgs sabāzts somā.
22.09.2011 15:38 |

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Pirmā atvilkne no augšas- tēja, kafija, cepumi, cukurs, trauki u.c.
Otrā atvilkne- diplomu kopijas, līgumi, papildus vienošanās u.c. darba dokumenti.
Trešā atvilkne- saspraudītes, skavotāji u.c. biroja lietas.
Ceturtā atvilkne tukša.
22.09.2011 15:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits