karinjo
Mums tā nav, paldies dievam, jo tas nav būtiskākais manā topošajā profesijā...Mums pagājušogad bija bērnu literatūra, tad nu mēs tur izpriecājāmies, visādus dzejoļus lasījām, pasakas, bija tīri interesanti (l)
Skaidrs, made! Tātad - burgeri + tamborēšana, tas ir mūsu plānā! Es tamborēšanu sacu par spēli ar cilpiņu, kā tas reāli ir! ;) Profesionāli nemāku, bet lellītes lollītes jau gan, ka sanāks! :D
čau ;)
esmu iegrimusi darbos - daudz darāmā, bet man patīk, vēl tagad pa datoru ņemos šo to, bet nogurums dara savu.
mazliet jāpasēņo pa draugiem un cosmo, un jāiet gulēt :)
jauku vakaru un saldus visām sapņus ;)
Chrissy- John Frieda.. :) Man ir kkāds taisnojošais krems, un tad kkāds finish krems.. :D plusā vēl pūšu to Lee Strafford Poker straight pūšamo.. mati ir gludi, mīksti, smaržīgi, un pats galvenais, man pat liekas, ka taukojas mazāk, nekā pirms tam :D
un tam John Frieda, vēl ir perfekts overnight serums! manus sabeigtos matu galus uztaisīja par dzīviem :D
Chrissy- John Frieda.. :) Man ir kkāds taisnojošais krems, un tad kkāds finish krems.. :D plusā vēl pūšu to Lee Strafford Poker straight pūšamo.. mati ir gludi, mīksti, smaržīgi, un pats galvenais, man pat liekas, ka taukojas mazāk, nekā pirms tam :D
un tam John Frieda, vēl ir perfekts overnight serums! manus sabeigtos matu galus uztaisīja par dzīviem :D