ūt simpātijas vai izmanto?!

Reitings 36
Reģ: 03.11.2010

Ar draugu esam kopā pusotru mēnesi un pirms tam pazīstami bijām tikai vienu nedēļu. Tā kā bija apnicis "brīvas meitenes" statuss un arī izjutu nelielas simpātijas pret puisi, piekritu būt kopā ar viņu.

Kopš mūsu sajiešanas kopā, puisis ir izrādījis mīļumu un maigumu, bet ir bijuši gadījumi, kad viņš ir pateicis kaut ko tādu, kas mani tiešām ļoti aizskāra, kaut gan pēc tam atvainojies un teicis, ka tā nav domājis (zinu, ka tie var būt tukši vārdi) :-/

Nedēļas nogales pavadam kopā, viņam dzīvojot pie manis, jo esam no dažādām pilsētām. Atsevišķus darba dienu vakarus draugs arī paliek pie manis.

Šīs man ir pirmās nopietnās attiecības, bet es esmu viņam 11 šādā statusā ...

Taču problēma nav viss tajā.

Tā kā man vienīgajai ir mašīna, darba dienās (ja ir sarunāta kopā būšana vakarā) viņš grib, lai es braucu viņam pakaļ. Man nesagādātu grūtības KĀDREIZ aizbraukt, bet ne katru reizi, kad man pašai jāstrādā līdz 6, bet līdz viņam jātiek stundas laikā, kad Rīgā nereti ir sastrēgumi ...

Ikreiz, kad piektdien vakarā ierodas no darba pie manis, esmu pagatavojusi vakariņas, kā arī iepirkusi pārtiku nogalei ... taču svētdien tās jau gandrīz vairs nav ... tā kā vadu pati savu uzņēmumu, es pelnu vairāk nekā draugs, tomēr neuzskatu, ka tas ir mans pienākums sagādāt visu pa savu naudu :-/ protams, kaut ko jau viņs nopērk, bet, salīdzinot ar maniem izdevumiem ...

kad kopā iepērkamies, viņš aizrāda, ka pārāk tērēju naudu un jāskatās, kur ir atlaides. Man nepatīk tā sajūta, ka, esot kopā ar viņu veikalā, es nevaru nopirkt to, ko vēlos, jo varu to atļauties.

Viņš jau izteica domu par kopā dzīvošanu pie MANIS, jo tā būšot vieglāk mums abim, kaut gan esmu pieradusi pati par visu rūpēties ... un, ja arī lūdzu kaut ko mājās salabot, viņš to aizmirst un nepievērš uzmanību, bet dzīvot kopā vēlas :-|

Draugs arī bieži norāda, kas un kā man jādara, un pārmet, ka neņemu vērā to, ko viņš saka. Un arī sāk norādīt, ar kuriem cilvēkiem mab būtu labi kontaktēties un par kuriem būtu jāaizmirst ...

Saprotu, ka pašai jāizdara izvēle, vai vēlos ko turpināt ar šo cilvēku, bet vienkārši gribējās zināt citu domas un arī to, vai kāda nav saskārusies ar šādu situāciju :-/

21.09.2011 21:02 |

10 gadi
Reitings 4837
Reģ: 29.01.2009
Tekla Spolīte- cepuri nost :-D ideāls variants (l)
21.09.2011 21:50 |

Reitings 36
Teika Spolīte -> paldies par ieteikumu :D būs jāizmēģina :D

protams, ka saprotu, ka ar šīm attiecībām nav kkas kārtībā, tāpēc arī šeit raxtu :D vnk gribējās dzirdēt arī citu viedokļus :-|

un par to partneru skaitu ... viņš man pateica, bet, cik nu tā ir taisnība.
21.09.2011 21:58 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ja viņam būtu labi nodomi un kaut kāda kauna sajūta, viņš neļautu , ka sieviete par visu maksā. kā man zināmi vīrieši ir teikuši- "tas ir zem mana goda dzīvot uz sievietes rēķina"

pat , ja tu vari atļauties , tev nav jāmaksā par visu. Godīgi no viņa puses būtu kaut vai pusi rēķina apmaksāt
21.09.2011 22:21 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
ja tas jau ir pašā sākumā es neietu muļļāties, labāk ātrāk izbeigt šīs attiecības. nāks kāds labāks. nevar jau tā 100% spriest, bet pēc teksta liekas, ka baigais parazīts.
21.09.2011 22:31 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
meitenes jau visu pateica, bet, sākumā lasot tekstu, es apstājos pie tā, ka tu pusotru mēnešu ilgas attiecības uzskati par nopietnām :-D
21.09.2011 22:40 |

Reitings 36
ne tik ļoti ES uzskatu tās par nopietnām attiecībām, cik tas puisis tā uzskata/apgalvo (t)
21.09.2011 22:49 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es vairs nelasīju tālāk jau pēc šī teikuma - "Tā kā bija apnicis "brīvas meitenes" statuss un arī izjutu nelielas simpātijas pret puisi, piekritu būt kopā ar viņu." Piedod, bet tu tiešām esi tik garlaicīga persona, ka vienatnē ar sevi jau sāc pati sev apnikt, tāpēc noteikti vajag kādu blakus, kaut vai kā dekorāciju? (t) Kaut arī neizlasīju, es ticu, ka tur problēma nav ne puisī, ne apstākļos - tu vienkārši patiesībā negribi būt ar viņu, tāpēc arī meklē iemeslus, kāpēc šķirties. Tā arī visa problēma. Tak saņem sevi rokās, meitene, šķiries, sāc apmeklēt kādus kursus vai da jebko un sāc dzīvot beidzot. SEV. Un tad, ja uzradīsies čalis, kurš spēs izcīnīt sev vietu tavā interesantajā un piepildītajā dzīvē, vismaz varēsi būt droša, ka viņš tev tiešām patīk.
21.09.2011 22:59 |

Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
So.so, tiesam var redzet, ka neizlasiji visu lidz galam...
21.09.2011 23:03 |

10 gadi
Reitings 2916
Ok, izlasīju visu. Bet kā tas maina to, ko es teicu, nesaprotu?.. :-| Jebkuras attiecības, kuras sākas ar "Tā kā bija apnicis "brīvas meitenes" statuss (..) piekritu būt kopā ar viņu." ir lemtas neveiksmei in general, manuprāt.
21.09.2011 23:06 |

Reitings 36
so.so -> paldies par tavu viedokli, bet tu mani vispār nepazīsti un neko nezini par manu dzīvi, lai tā varētu izteikties.
21.09.2011 23:14 |

10 gadi
Reitings 2916
Ok, man nebija pilnīgi nekāda mērķa aizvainot. Attiecības ir dažādas, tāpat kā cilvēku izpratne par tām. Es te spriedu pēc sevis - ka nekad nevarētu būt attiecībās vienkārši tāpat vien, aiz `nav ko darīt`. Bet tā kā pēc sevis nekad nevajag spriest, tad sorry no manas puses. :-)
21.09.2011 23:28 |

Reitings 36
so.so -> viss ok :-)
21.09.2011 23:34 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
1,5 mēnesis ir pietiekams laiks. es parasti jau pēc 2 nedēļām saprotu, cik nopietnas ir attiecības.
22.09.2011 14:08 |

Reitings 1705
ak Dievs... es negribētu būt kopā ar šādu cilvēku.
Viņš Tevi izrīko, māca, pārmet... Ko Tu iegūsti no šīm attiecībām? jo vairāk lasu šādus attiecību stāstus, jo vairāk jūtos labi savā "single" statusā. Un šādā statusā palikšu tik ilgi, kamēr neparādīsies kāds tiešām NORMĀLS, sakarīgs vīrietis, kurš manu dzīvi tikai uzlabo, nevis rada problēmas.
Man reiz bija puisis, kurš nestrādāja, bet es strādāju. Naktī, kad negāja transports, es viņam braucu pakaļ (ok, tikai kādi 7km, bet tomēr...), kad atbraucu, viņš bija aizmirsis ieslēgt telefona skaņu un bija pie drauga. Nevarēju šo dabūt rokā un braucu mājās. Pēc laika, kad jau esmu mājās, vinš zvanīja un teica - oj, piedod, lūdzu atbrauc vēlreiz pakaļ. Un es braucu (e) tagad es domāju - WTF?????? es biju tāda lupata!
Neiesaku Tev tādai būt...
22.09.2011 15:11 |

Reitings 457
Manuprāt, viņš ir dīkdienis un ļoooti labi iekārtojies- ciest tādus nevaru. Izmanto!
22.09.2011 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits