Ar draugu esam kopā pusotru mēnesi un pirms tam pazīstami bijām tikai vienu nedēļu. Tā kā bija apnicis "brīvas meitenes" statuss un arī izjutu nelielas simpātijas pret puisi, piekritu būt kopā ar viņu.
Kopš mūsu sajiešanas kopā, puisis ir izrādījis mīļumu un maigumu, bet ir bijuši gadījumi, kad viņš ir pateicis kaut ko tādu, kas mani tiešām ļoti aizskāra, kaut gan pēc tam atvainojies un teicis, ka tā nav domājis (zinu, ka tie var būt tukši vārdi) :-/
Nedēļas nogales pavadam kopā, viņam dzīvojot pie manis, jo esam no dažādām pilsētām. Atsevišķus darba dienu vakarus draugs arī paliek pie manis.
Šīs man ir pirmās nopietnās attiecības, bet es esmu viņam 11 šādā statusā ...
Taču problēma nav viss tajā.
Tā kā man vienīgajai ir mašīna, darba dienās (ja ir sarunāta kopā būšana vakarā) viņš grib, lai es braucu viņam pakaļ. Man nesagādātu grūtības KĀDREIZ aizbraukt, bet ne katru reizi, kad man pašai jāstrādā līdz 6, bet līdz viņam jātiek stundas laikā, kad Rīgā nereti ir sastrēgumi ...
Ikreiz, kad piektdien vakarā ierodas no darba pie manis, esmu pagatavojusi vakariņas, kā arī iepirkusi pārtiku nogalei ... taču svētdien tās jau gandrīz vairs nav ... tā kā vadu pati savu uzņēmumu, es pelnu vairāk nekā draugs, tomēr neuzskatu, ka tas ir mans pienākums sagādāt visu pa savu naudu :-/ protams, kaut ko jau viņs nopērk, bet, salīdzinot ar maniem izdevumiem ...
kad kopā iepērkamies, viņš aizrāda, ka pārāk tērēju naudu un jāskatās, kur ir atlaides. Man nepatīk tā sajūta, ka, esot kopā ar viņu veikalā, es nevaru nopirkt to, ko vēlos, jo varu to atļauties.
Viņš jau izteica domu par kopā dzīvošanu pie MANIS, jo tā būšot vieglāk mums abim, kaut gan esmu pieradusi pati par visu rūpēties ... un, ja arī lūdzu kaut ko mājās salabot, viņš to aizmirst un nepievērš uzmanību, bet dzīvot kopā vēlas :-|
Draugs arī bieži norāda, kas un kā man jādara, un pārmet, ka neņemu vērā to, ko viņš saka. Un arī sāk norādīt, ar kuriem cilvēkiem mab būtu labi kontaktēties un par kuriem būtu jāaizmirst ...
Saprotu, ka pašai jāizdara izvēle, vai vēlos ko turpināt ar šo cilvēku, bet vienkārši gribējās zināt citu domas un arī to, vai kāda nav saskārusies ar šādu situāciju :-/