Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

muļķīgs kulinārijas jautājums

 
Reitings 265
Reģ: 29.01.2009

Kopš šodienas mēģināšu ievērot diētu, bet, kā lai uzcepu gaļu, ja nedrīkst izmantot ne eļļu, ne taukvielas? Vai tad vienkārši uzmetot gaļu uz pannas tā nepiedegs?

(sorry, par muļķīgu jautājumu, bet kulinārija nav mana stiprā puse :D )

21.09.2011 18:44 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
var jau sautēt, uz pannnas bik ar ūdeni un vāku virsū.. vai vārīt.. vai iemest krāsnī uz pannas lai cepās :D
21.09.2011 18:46 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Ja panna ir jauna un laba, nav saskrāpēta, pārklājums nav nokasīts vietām, tad nevajadzētu būt tik traki ;)
Uzlej uz pannas ūdeni mazliet, pat īsti nezinu.
Es laikam mēģinātu gaļu uz karstas pannas "apraut" un tad ieliktu nedaudz cepeškrāsnī pacepties ietītu follijā. :)
21.09.2011 18:48 |
 
Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Es sākumā atļauju pannai nedaudz "pievilkt" gaļu, lai tā brūnāka, pēc tam regulāri uzleju nedaudz ūdens. :) Un jā, kā jau minēja-der arī cepšana cepeškrāsnī. :)
21.09.2011 18:48 |
 
Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Ja laba panna, uz lēnas uguns cepoties, piedegt nevajadzētu.
21.09.2011 18:49 |
 
Reitings 181
Reģ: 17.09.2011
Loti garsigi galu var izcept, ja cep tajos speciali tam paredzetajos maisinos - ieliek galu un liek cepeskrasni. Gala miksta un garsiga.
21.09.2011 19:08 |
 
Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Vissveselīgākais veids ir sautēšana! Mācos par pavāri,nesen šī tēma bija jāapgūst! :)
21.09.2011 19:44 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Sanchayeah - pastāsti, kā garšīgi izsautēt piemēram cūkgaļu? :)
21.09.2011 19:49 |
 
Reitings 84
Reģ: 21.09.2011
Ir noperkami speciali aparati kuros var tvaicet darzenus,zivis un galu ari.Nevajag taukvielas,ielej udeni un tik uz prieksu! :-)
Un tadam meitenem kas loti vero savu svaru sie aparati ir tiesi laika.
21.09.2011 20:27 |
 
Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
casandra, es visai bieži tagad taisu tajos maisiņos ieliec gaļu, saliec garšvielas, nu visu, ko sirds kāro un tas viss kopā izcepsies savā sulā - būs ļoooti garšīgi :)

Kaut vai taisīju to Maggi čukgaļai, es netaisīju tā, kā tur ir rakstīts. Pieliku pa savam tik vienu sīpolu sagrieztus, 2 ķiploka daiviņas sagrieztas, burkānus, tad visu ar tām garšvielām un tiiiiiik labi :)
21.09.2011 20:43 |
 
Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
čukgaļai :D t.i., cūkgaļai :)
21.09.2011 20:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits