neko super patīkamu neredzu, gāju pie manikīres, kam ir gadiem liela pieredze ar nagiem, cena 8ls man.+ gelish, un neko neņem papildus par noņemšanu vai franci, tā ir standarta cena, bet cik noprotu, Tu vēl tikai vāc klientūru!
Ja Laurena grib TIKAI noņemt laku, tad nebūtu forši iet tā vienkārši pie Sesillas lai noņem pa velti. Pieļauju, ka ja pēc tam liek atkal laku, noņemšana neko nemaksā.
Bet principā to laku pats mājā var noņemt- nekādu problēmu. :-)
ā, ja vnk noņemt, tad nu jā, 1ls ir ok!
to tiešām var izdarīt mājās pa velti!
bet piemēram es, gāju katru mēnesi atjaunot, vēl papildus maksāt 1ls, par iepriekšējo noņemšanu.. :-O
Es zinu meistares, kas prasa 3 ls PAPILDUS par lakas noņemšanu. Un tas man liekas daudz par dārgu - maksāt tur tos 7-10 latus par uzklāšanu + 3 latus par noņemšanu.
Tāpēc man jo dubults prieks par to, ko autore piedāvā. Šobrīd gan man nevajag, bet nākamajā reizē, kad vajadzēs noņemt, vismaz vienu reizi izmēģināšu autores pakalpojumus - gan bezmaksas noņemšanu, gan laku.
Nu jā 3ls par noņemšanu vien ir daudz. To latu ņemu tikai tad , ja cilvēks atnāk tikai noņemt, tā ir simboliska maksa, jo kā jau teica meitene, gluži normāli nebūtu visiem par velti ņemt nost un viss :-D ;-) gluži ar labdarību negribas nodarboties, jo šķīdums lakas noņemšanai nav bezmaksas ;-)
Šī meistare man taisīja manikīru( ja to tā varētu nosaukt) un uzlika gēla lakas pārklājumu. Jāsaka, ka es biju vīlusies.
Negribu būt riebīga, taču ja sniedz šādus pakalpojumus kvalitātei jābūt!
Bet tas vai iet pie šīs meistares, lai paliek Jūsu ziņā. Es tagad noteikti uzticētos pārbaudītām vērtībām.