Andrew Barton, Lee stafford, gan jau ir vēl! Pati esmu lietojusi vienu reizi, iepūtusi pie draudzenes, bet nekas labs tas nav .. Ja no rīta galīgi nav laika mazgāt matus, tad var iepūst, bet pēc pāris stundām atkal izskatīsies netīri.
man ir Batiste.. lēts ļoti.. un labs..! es kā iepūšu, tā varu vēl 2 dienas staigāt, mati izskatās tīri, kupli, un smaržīgi.. :D
bet nuu es nestaigāju tik ilgi :D
Vienreiz biju nopirkusi. Neatceros ne brendu, ne cenu. Man nav ne tumshi, ne gaishi mati, tadi pa vidam un manos izskatijas, ka butu ar putekljiem pilns.
Izskatijas tadi nespodri. Katra zinja man nepatika, tadelj vairak ari neesmu izmantojusi.
man gan liekas, ka LV nav pieejams.. un tas man ļoti besī! :D
te es viņu nopirku pa 1.50 euro.. un nezinu ko darīšu, kad LV man beigsies :D negribu pirkt tos dārgos :D jo šitais ir perfekts :)
Odrie, ceru, ka neiebildīsi, bet negribas veidot jaunu diskusiju, ja jau iet runa par matu kopšanu. Esmu dzirdējusi, ka lai nekristu ārā mati un tie būtu veselīgi, spīdīgi un gludi ir nepieciešams izmazgāt ar želatīnu. Bet nesen padzirdēju, ka pastāv iespēja, ka želatīns var "noēst" matus, vai tā tiešām ir? ;-)
Mcbarbie, tas kāds uzbrauciens vai kas? Tas ir normāli,ka gribu uzzināt citu meiteņu viedokli pirms pērku kādu kosmētisko līdzekli, lai nav izsviesta nauda un pilna māja ar produktiem + man patīk uzzināt ko citas domā par dažādiem produktiem un brendiem.
Mēģinājusi pati neesmu un arī labas atsauksmes dzirdējusi neesmu. :-) Sausais šampūns, manuprāt, ir labs tikai īpašos gadījumos, kad tiešām matus nav kur izmazgāt, bet ikdienai galīgi nē.
Nevaru iedomāties, ka es nevis mazgātu matus, bet gan katru dienu pūstu to sauso šampūnu. :-D