Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

patiesības izvilkšana

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011

sveikas!

dumjš tēmas nosaukums un vēl dumjāka problēma.

bet man vajag neuzkrītošu/ oriģinālu/neapstrīdamu metodi, kā uzzināt un izvilkt no cilvēka patiesību un atzīšanos kādā faktā. man ir zināmi notikuma virspusēji fakti, nezinu, kas noticis pēc tam, bet zinu, ka tāpat vien es neko neuzzināšu.

jautājums - kā lai visderīgāk pasniedz/noblefo šos faktus ar domu uzzināt visu sīkāk tā, lai mani nevar apstrīdēt?

es atvainojos par bērnudārza problēmu ar X un Y, bet man nav ideju..

20.09.2011 19:28 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
ja kko varētu zināt nedaudz sīkāk, tad varētu varbūt ko konkrētaku ieteikt, bet tagad nesaprotu par ko iet runa. par attiecībām ar puisis, darbā , ģimenē utt.
20.09.2011 19:46 |

Reitings 248
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu, lai ko ieteiktu, jāzin attiecīgā situācija ;-)
20.09.2011 19:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Es tavā situācijā izmestu no galvas to problēmu, jo ja cilvēks negrib teikt (jo īpaši, ja ir 100% drošs, ka nezini patiesību) un ja tu nezini, tu viņu nekādā veidā nepiespiedīsi atzīties- pat bāžot degošus sērkociņus zem nagiem :D
20.09.2011 19:59 |

Reitings 7908
saistīts ar attiecībām ar puisi.
šobrīd ir pamatotas aizdomas un neliela neticība rīcībai, kam plusā netīšām uzzināts un pēc google search izmantošanas precizēts, ka ballītē nakts vidū zvanīts kādai meitenei, kas telefonā saglabāta - Brīvdienas :D lūk, nepieciešams viltīgi un neapstrīdami pavēstīt, ka tas viss ir zināms, bet tā, lai uzzinātu arī, kas noticis pēc zvana un tā, lai šo faktu nevarētu apstrīdēt.
jā, varbūt izklausās paranoiski, bet ticiet - ir iemesls diemžēl :-/
20.09.2011 20:02 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nu nezinu varbūt kkā uzprasies, pastāsti ka kko zini un gribi pārbaudīt viņa patiesumu, viņa rīcību , lai pastāsta pats, nekad nestāsti cik daudz zini, tad viņs sapratīs, ka nav jēga stāstīt visu.
20.09.2011 20:03 |

Reitings 3934
Atceries to, ka jebkurš sapratīgs cilvēks, kad piespiests pie sienas, ātri galvā visu pārcilā, apdomā, kur tu varēji iegūt informāciju un cik daudz vari zināt. Piemēram, ja esmu čatojusi ar kādu un tad satikusies un pārgulējusi, bet ejot pie viņa naktī neviena uz ielas nebija, es varu apstiprināt, ka jā, čatoju, bet nē, netikāmies un, protams, negulējām. Tu vari no ādas līst ārā, bet es neatzīšos, jo 100% zinu, ka tu nezini. Un liegšos tik ilgi, kamēr tu sāksi apšaubīt savas domas. Tāda domu gaita ir jebkuram cilvēkam. Ja situācija būtu ballītē, tad apstiprināt vajag visu to, ko citi varēja redzēt un noliegt visu to, ko citi nevarēja redzēt.
Tāpēc šajā gadījumā bezcerīgi noskaidrot patiesību.
Bet tā, kā atklāji situāciju, tad domāju, ka aizdomas ir liekas. Ja tā dāma būtu īpaša (kurš vispār teica, ka "brīvdienas" ir dāma?!), būtu vārds nevis "brīvdienas". Tas apzīmējums visdrīzāk liecina, ka viņa viņam ir kaut kas tik nesvarīgs, ka ir vienalga, kā viņu sauc. Jo ja no tevis gribētu slēpt, vieglāk būtu kaut kādu Lieni noslēpt nekā Brīvdienas :D Jo par Lieni vienmēr varētu pateikt, ka tā kāda uzmācīga pielūdzēja, kas neliek mieru.
20.09.2011 20:10 |

Reitings 7908
ir jau agrāk nācies izmantot šadus paņēmienus, esmu secinājusi, ka piespiests pie sienas, šis cilvēks atzīstas, bet man vajag vai nu tik ticami noblefot, ka zinu, kas notika talāk, lai redzētu vai sašutuma reakcija, ja tomēr tā nebija, būs neviltota, vai arī tik viltīgi izvilkt to visu āra, ka nav vairs kur likties, jo man nav konkrētu pieradījumu. intuīcija nekad nav pievīlusi.

kā jau minēju - google un draudzeņu zvans uz šo nr. apstiprinaja visu, kas man šķita aizdomīgs. un es, piemēram, tieši saglabātu Jāni bērziņu, nevis kkādu Brīvdienas, no kura rodas divdomīgas situācijas.

un ir stulbi tapat vien prasīt, jo es negribu uzvesties kkāda psihopāte, ja tur gadijumā tiiiešām nekā nebija.
20.09.2011 20:20 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Variantu jau nav daudz - vari operēt ar tik faktiem, cik vari un jābūt ellīgi labai aktrisei. :D Es pati tā arī esmu darījusi un rezultāts nav izpalicis. Vislabāk paķert cilvēku uz izbrīnu, pēkšņi, jo negaidīti pajautājot parasti cilvēks izšauj patiesību, ja vien nav kaut kāds Džeimss Bonds, kurš padomājis jau 17 soļus uz priekšu. :)
20.09.2011 20:31 |

Reitings 3934
Labāk pati noskaidro, kas tur bija. Jo, ja tur nekā nebija (piemēram, tā ir māsīca, kam tas nr tikai šajās brīvdienās), tad būs ļoti smags aplauziens un paliksi histēriķes lomā.
Es ieteiktu to nr iedot kādam puisim, kas ar viņu paflirtētu pa telefonu un izvilinātu vārdu uzvārdu. Tad pēc draugiem.lv noskaidrotu, kas viņa ir. Un tas būtu tavs trumpis informācijas izspiešanā.
20.09.2011 20:31 |

Reitings 7908
Teika, es JAU zinu :D google iemetu nr., tur izmeta meiteni ar šo nr. šodien ar draudzenēm pazvanījām un izlikāmies, ka gribam pie manikīra pierakstīties un uzzinājām vārdu. tas sakrita. reāli es zinu, kas viņa ir, kad un cikos ir zvanīts, zinu, kur tas noticis. man jadabū atzīšanās.

Pride and prejudice, KĀ vislabāk ar tiem faktiem operēt, lai vnk nav, kur atkāpties? Piekrītu, ka izbrīns ir vislabākais līdzeklis, jo, ja cilvēks to nav gaidījis, tad vai nu izšauj taisnību, vai pats kko sajuacās un saputrojas un viss skaidrs..
20.09.2011 20:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
René, Tev aizdomas, ka draugs ar to meiteni Tevi ir krāpis? ;-)
20.09.2011 20:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits