Atceries to, ka jebkurš sapratīgs cilvēks, kad piespiests pie sienas, ātri galvā visu pārcilā, apdomā, kur tu varēji iegūt informāciju un cik daudz vari zināt. Piemēram, ja esmu čatojusi ar kādu un tad satikusies un pārgulējusi, bet ejot pie viņa naktī neviena uz ielas nebija, es varu apstiprināt, ka jā, čatoju, bet nē, netikāmies un, protams, negulējām. Tu vari no ādas līst ārā, bet es neatzīšos, jo 100% zinu, ka tu nezini. Un liegšos tik ilgi, kamēr tu sāksi apšaubīt savas domas. Tāda domu gaita ir jebkuram cilvēkam. Ja situācija būtu ballītē, tad apstiprināt vajag visu to, ko citi varēja redzēt un noliegt visu to, ko citi nevarēja redzēt.
Tāpēc šajā gadījumā bezcerīgi noskaidrot patiesību.
Bet tā, kā atklāji situāciju, tad domāju, ka aizdomas ir liekas. Ja tā dāma būtu īpaša (kurš vispār teica, ka "brīvdienas" ir dāma?!), būtu vārds nevis "brīvdienas". Tas apzīmējums visdrīzāk liecina, ka viņa viņam ir kaut kas tik nesvarīgs, ka ir vienalga, kā viņu sauc. Jo ja no tevis gribētu slēpt, vieglāk būtu kaut kādu Lieni noslēpt nekā Brīvdienas :D Jo par Lieni vienmēr varētu pateikt, ka tā kāda uzmācīga pielūdzēja, kas neliek mieru.