Labdien!
Šodien bija nogurdinošas lekcijas, bet esmu godam izturējusi un saņēmu arī divas labas atzīmes
Tagad plānoju papildināt savu telefona playlistu un tad gatavošu vīrietim vakariņas.
esmu laimīga, jo beidzot dabūju desmaizi un čipsus! vēl stunda darbā un tad braukšu uz māju taisīt sautējumu!
Jordana es ar domāju, ka laiks papildināt playlistu, bet nezinu kad man sanāks to izdarīt un vēl man riebjas, ka daudzas dziesmas jau esmu aizmirsusi, kuras gribēju novilkt
Šī ir mana šodiena
www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY&list=FLyt7sSkxhAkeeje8TR89Suw&index=6
Nu, tā pa lielam visi plāni šodien izjuka, sajuka, esmu sašauta, bet nu visas cerības uz rītdienu!
čupakabra,
es tik sen to nebiju darījusi, ka man pat nav tās dziesmas, kas tagad pa topiem skan. Mašīnā braucot tik dziedu un dejoju līdzi, bet lejuplādētas tās dziesmas nav nekur, kaut gan patīk.
es mēdzu ieiet EHR topos un tad paklausīties tās dziesmas, tad jau atceros kuras patika kuras nē,ņupat atcerējos vienu dziesmu kuru vajadzētu novilkt, bet tā jau daudzus gadus nav dzirdēta un ar tādām ir grūtāk, kā atceras tā bez maz jāpieraksta, lai neaizmirstas!
Katrā ziņā es neesmu no tām, kurai vienmēr būs jaunākās un labākās dziesmas playlistā, bet nu es cenšos vismaz kādus labus gabalus,jaunus atrast. Savādāk jau visi vecie ir apnikuši. Autobusā braucot tik bieži nākas pārslēgt dziesmu, jo kāda nepatīk vairs.
La Femme- Zini, laikam dazi cilvēki pat nav ta vērti, lai pieminētu., Vienkārši baigā vilšanās sāpe. Ciest nevaru melus. Tāda sajūta ka uzkakāts uz galvas.
Ai baigā sāpe.
La Femme- Zini, laikam dazi cilvēki pat nav ta vērti, lai pieminētu., Vienkārši baigā vilšanās sāpe. Ciest nevaru melus. Tāda sajūta ka uzkakāts uz galvas.
Ai baigā sāpe.