cik jūsuprāt ir normāli apskatīt bijušā profilu dr.lv? Man vnk tracina, ka skatās 3x nedēļā, esmu teikusi, ja neizbeigs bloķēšu, lai ciena manu izvēli. Negribas bloķēt, bet ko darīt, ja otrs vienalga nesaprot pa labam? Ir pagājuši 8 mēneši
statistika draugos man jau nav kādus gadus 3, bet pēdējo, kas skatījies nākošajā dienā var redzēt. ja redzu, ka mans bijušais mani ir apskatījis jūtos glaimota. nezinu cik bieži viņš uz mani blenž, bet dzīvot man tas netraucē! ;-)
Es arī galīgi nesaprotu tos uztraukumus par statistiku. Interesanti, ko jūs darītu, ja būtu sabiedrībā atpazīstamas personas - arī katru dienu analizētu to simtu, kas jūs apskata un kāpēc??? Veidotu vēl kādu speciālu reģistru???
Manējais bijušais arī bieži skatās, raksta arī, jautā, kā iet un vēl ar lepnumu piebilst, ka viņam ar jauno meiteni gan ejot superīgi ( zinot, ka man jau ne tuvu tik labi neiet - ne emocionālajā ziņā, ne arī materiālajā).
Smieklīgi vnk, es par to ierēcu, cik ļoti viņš grib, lai jūtos slikti, ka tādu lielisku puisi pametu:D