Par ūdens skaitītājiem

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009

Sveikas :)

Vienreiz jau taisīju diskusiju, kur bija runa par ūdeni un elektrību, bet nevaru atrast...

Mana bēda ir tāda, ka mums ir skaitītājs ar blakus dzīvokli un tie kā traki tecina ūdeni, 5dien uzņēmām laiku, viņi bija dušā vai vnk atgriezuši krānu no plkst. 20.35- 21.11... Un tā gandrīz katru dienu...

Mēneša laikā kopā siltais un aukstais ūdens pa abiem dzīvokļiem ir 10 kubi... Pats labākais, ka pus nedēļu mājās es dzīvoju viena pati, jo draugs ir prom... veļasmašīna te nestrādā un pat drēbes mēs nemazgājam te... 3dien nāks saimnieks un es viņam sūdzēšos, bet gribēju no Jums uzzināt cik Jūs notecinat kubus mēnesī? un cik cilvēki esat, vai veļasmašīna ar darbojas?

Es jau saimniekam teikšu lai tas dzīvoklis liek savu skaitītāju, jo nu tas tiešām nav normāli...

19.09.2011 02:34 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
man ir jau divas reizes mainīti skaitītāji, rezultāts tas pats! ;-) laikam man tas ūdens pa dimanta trubām tek!
19.09.2011 13:55 |

Reitings 2224
Manā dzīvoklī ir skaitītāj, viņiem nav viņa...

Nu jā, jo vnk abidna maksāt par to ko es neesmu izlietojusi, un viņi tiešām mazgājās bez maz 40 min katru vakaru dušā krānu pat neaizgriežot visā tajā laikā...
Man tas tiešām nav saprotams...

Tad jo vairāk es nevarēju notecināt 5 kubus, ja jums tik daudz ir darbinot veļas mašīnu utt...
19.09.2011 14:47 |

Reitings 8407
Nu mēs ar draugu notecinām 3-4 kubus mēnesī, bet mums tikai aukstais ūdens, jo ir boileris, bet nu mazgājamies katru dienu, ūdeni netaupām, veļasmašīna tiek darbināta vidēji 1-3 reizes nedēļā.
19.09.2011 14:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits