Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

griezt vs audzēt?

Reitings 109
Reģ: 16.08.2010

man mati tgd tajā tizlajā stadijā, kad ne īsti tā, ne īsti šitā. līdz plecam mana zēngalviņa ir izaugusi un, nu, no rīta pamostoties parasti izskatos pēc pilnīga ķēma :D tātad - labāk griezt nost vai audzēt? ja griezt, tad ir kādi piedāvājumi (dievs žēlīgs, sakiet, ka ir, jo man ir pilnīgs zero ideju! :D )? mati - tāds latvijas pelēkais, vidēji biezi (nav baigi plāni, bet baigi biezie arī toč nav), seja - apaļas formas

19.09.2011 00:33 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Es audzētu.
Man vnk patīk meitenes ar geriem matiem :)
19.09.2011 00:42 |

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010
Man arii tagad ir liidz pleciem apmeram, bet es audzeshu gribu atpakal savus garos matus,vnk man bija tada draudzene kas vinjus nodedzinaja ar balinataju un man vissi izkrita,tagad gaidu kad izaugs atpakal... :( iesaku auzdet arii tev,garos matos vairak variantu... :P
19.09.2011 00:53 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Es visu mūžu biju garu matu īpašniece. Nopirku "kruto" taisnotāju. Domaju, ja dārgs, tad jau baigi labs. Kātad. Tā pamazām nosvilināju savus matus. Aizgāju pie savas frizieres raudādama, un teicu: "Lūdzu, dari kaut ko. Man vienalga, ko, bet palīdzi". Viņa man nogrieza karē. Es nekad mūžā nevarēju iedomāties, ka tik labi var izskatīties. Tagad lietoju placentas kapsulas un cenšos viņus ataudzēt.
19.09.2011 00:53 |

Reitings 263
Reģ: 29.01.2009
+
Es tgd arī audzēju šos garus! Gribu būt garmataina beiža! :-D
Skaties arī to,kā Tev pašai ir ērtāk un kā patīk!
Bet pamēģini audzēt,jo nogriezt Tu varēsi jebkurā laikā! Atrodi sev piemērotu frizieri,kas Tev ieteiks kādu labu variantu!
Piemēram, Es tgd dzīvoju citā pilsētā un pie savas frizierītes varu tikt samērā reti,bet lai laistu kādu svešu matu veidotāju pie saviem matiem - nju nē,paldies! Labāk es pastaigāšu graujošā paskatā,bet sagaidīšu savas brīvās dienas un ar steigu "planēšu" pie savas mīļās meistarītes! (l)
19.09.2011 00:54 |

Reitings 109
Reģ: 16.08.2010
vnk baigi besī, ka ir tāds mehhh tagad uz galvas, nezinu, kā lai liek tiem bez ņemšanās lielas izskatīties labi no rīta (e)
minčuk, man tas pats - viena friziere izgrieza tādu variantu pirms gada, kā kādreiz mazajiem puisīšiem - augšā īss, a aizmugurē astīte :D labi, ne TIK trakā variantā, bet ļōōōti līdzīgi. noskalpēt šo gribējās, goda vārds! :'-(
koncca, kā ir ar tām placentas kapsulām - palīdz? kur iegādājamas + kā maksā?
19.09.2011 01:08 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Atceros, bija man embrioloģija (tas bija sen un nepatiesība :)) un madam Pilmane mums stāstīja, ka pirms n-tiem gadiem (5-7) veica pētījumus starp dārgiem sejas krēmiem ar placentu... Un izrādijas, ka no placentas tur bija labi ja trīs šūnas (un tas - no kāzas placentas) un tikai vienā krēmā. Un viss pārējais - tikai placebo efekts...

Tā kā šaubos, ka tagad ražotāji kļūva godīgākie :)
19.09.2011 01:14 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
man bija gari un skaisti mati, nogriezu, nožēloju, tagad gaidu kad ataugs.
Varbūt mana kļūda Tev palīdzēs izdomāt :) Mans viedoklis - meitenes ar gariem matiem ir pievilcīgākas nekā ar īsiem. Arī no puišu puses saņēmu vairāk komplimentu, kad man bija garāki mati ;) Var jau būt, ka tikai sakritība, bet tomēr.. neplānoju nekad vairs griezt īsus.
19.09.2011 01:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits