Man jau kādu laiku moka viena problēma, respektīvi, man ļoti agri nāk miegs un jūtos nogurusi bieži, kaut arī nekas liels nav darīts. Sākumā domāju, ka tas ir sīkums, bet laikam tomēr nav. Man tā ir jau kādus4-5 mēnešus.
Kā peināk vakars es krītu nost gultā, nav tā, ka vispār nekontrolēju, bet neko negribas darīt. 1x bija tā, ka vakara pēķšņi uznāca nenormāls lūziens ap 10tiem, ka aizmigu tā nākamajā dienā nespēju piecelties, visi man zvana, nesaprot, kasman ir kapč guļu, bet es vnk fiziski pat nespēju parūnāt, jo nāca miegs. Un tā es nogulēju arī visu nākamo dienu līdz rītam.
Pa dienu jūtos spirgta, iešu vakarā ballēties un vnk, kā pienāk vakars, girbu gulēt.
Man ir 21 gads.
Draugs smējas teica, ko es te jokojos, bet viens cits paziņa teicak, ka varētu būt problēmas ar veselību, iespējams vielmaiņu utt. Pie ģimenes ārtsa teica, ka nav vērts iet.
Varbūt jums kādai ir bijusi līdzīga problēma. Es nezinu, ko iesākt, pie kādiem ārstiem iet konsultēties...
Sāpē jau ir tāda, kas es vienŗ esmu bijusi stipra, daudz sportoju un spēka bijis pārpārēm, nespēju pārdzīvot...