Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uztraucos

Reitings 119
Reģ: 12.05.2009

Man jau kādu laiku moka viena problēma, respektīvi, man ļoti agri nāk miegs un jūtos nogurusi bieži, kaut arī nekas liels nav darīts. Sākumā domāju, ka tas ir sīkums, bet laikam tomēr nav. Man tā ir jau kādus4-5 mēnešus.

Kā peināk vakars es krītu nost gultā, nav tā, ka vispār nekontrolēju, bet neko negribas darīt. 1x bija tā, ka vakara pēķšņi uznāca nenormāls lūziens ap 10tiem, ka aizmigu tā nākamajā dienā nespēju piecelties, visi man zvana, nesaprot, kasman ir kapč guļu, bet es vnk fiziski pat nespēju parūnāt, jo nāca miegs. Un tā es nogulēju arī visu nākamo dienu līdz rītam.

Pa dienu jūtos spirgta, iešu vakarā ballēties un vnk, kā pienāk vakars, girbu gulēt.

Man ir 21 gads.

Draugs smējas teica, ko es te jokojos, bet viens cits paziņa teicak, ka varētu būt problēmas ar veselību, iespējams vielmaiņu utt. Pie ģimenes ārtsa teica, ka nav vērts iet.

Varbūt jums kādai ir bijusi līdzīga problēma. Es nezinu, ko iesākt, pie kādiem ārstiem iet konsultēties...

Sāpē jau ir tāda, kas es vienŗ esmu bijusi stipra, daudz sportoju un spēka bijis pārpārēm, nespēju pārdzīvot...

18.09.2011 15:19 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Liela iespējamība, ka Tev ir astēnija. Man tāda ir bijusi. http://www.neslimo.lv/pme/?name=astenija
18.09.2011 15:28 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Lai izārstētos - tas ir ilgstošs process un neviennozīmīgi. Ja Tev ir tendence veidoties astēnijai, tad ļoti iespējams, ka visu dzīvi periodiski tā parādīsies.
18.09.2011 15:30 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Es gan ieteiktu iet pie ģimenes ārsta, jo viņš ir ārsts, kas zin Tavu slimības vēsturi. Un noteikti nosūtīs arī pie citiem speciālistiem, lai atklātu kas nogurumam/miegam par iemeslu...
Forumā katrs, kas ar kaut ko slimojis var saskatīt līdzīgas lietas un te iegūsi ļoti daudz diagnozes..
18.09.2011 15:39 |

Reitings 119
Reģ: 12.05.2009
Tur jau tā lieta, ka es rakstiski neslimoju, pie ārstiem vispār nav nācies iet.
Viss, kas ir bijis tās irsaausktēšanās.
18.09.2011 15:42 |

Reitings 810
nu un Tu gribi,lai forumā Tev sniedz atbildi?
ārsts ir tas, kas ārstē...
Stāsts no dzīves - man omes māsai bija tā, ka bij nogurums, nāca miegs, bet viss jau bija labi. Dažreiz vakaros nevarēja darbā uzkopt telpas (strādāja mazpilsētas veikalā), bet tas jau tikai nogurums, un ko nu pie ārsta ies..tāpēc jau draudzenes, bērni, radi pa reizei palīdzēja, ja tiešām viņa nevarēja un piezvanīja palūdza..
lai saprastu lietas nopietnību - kad ar ātrajiem reiz aizveda uz slimnīcu, tad protams arī sākās pārbaudes, kā rezultātā atklājās, ka tas ir vēzis..bija jau par vēlu ko glābt...

vai tiešām Tev veselība nav dārgākais?
18.09.2011 15:48 |

Reitings 5478
Iemesli var būt daudz un dažādi,nevajag jau uzreiz te meiteni biedēt ar nez kādiem vēžiem vai vēl sazin ko!
Varbūt pa maz uzturies svaigā gaisā, vai ir pa maz dzelzs organismā, uzturā pa maz lieto šķidrumu (ūdeni) utt. Vnk aizej un uztaisi asins analīzes!
Iespējams,ka arī šis laiks ir vainīgs,laika maiņas!
18.09.2011 15:53 |

Reitings 810
Negribu biedēt, bet likt saprast,ka ārsta apmeklējums būtu tieši laikā :)
"Pie ģimenes ārtsa teica, ka nav vērts iet." kas to teica varbūt varēja arī diagnozi uzstādīt..
neredzu nevienu iemeslu, lai vienkārši neaizietu pie ārsta - tas av nekas briesmīgs/sāpīgs/neizmērojami dārgs..

vairs nelasīšu šo dikskusiju,jo man šķiet, ka veselība jau nu ir tas, par ko būtu jāuztraucas un JĀIET pie ārsta ;)

saēdies vitamīnus - augļus, dārzeņus, izej laukā, padzīvojies pa svaigu gaisu - uzrīko rudens pārgājiemu un gan jau viss būs ok :)
18.09.2011 16:00 |

Reitings 176
Reģ: 14.09.2011
Iemesli tiešām var būt dažnedažādākie.. Atceros, ka eksotiskajās valstīs pat viena muša, kura iekož, ielaiž baktērijas, kuras arī padara miegainu cilvēku (Ce-Ce muša or sth). Un tikpat labi pie vainas varētu bū aknas, jo man pašai mammai problēmas ar aknām ir un viņa arī slinkums ir pamatīģs un arī riebums pret darbu ir radies - labi, ka viņa jau pensijas vecumā. Tapēc te atbildi reāli neatradīsi, jo iemesli var būt neeereāli daudz.
19.09.2011 00:17 |

10 gadi
Reitings 1649
Izklausās, ka organismam trūkst dzelzs, bet varbūt patiešām pie vainas drūmais un aukstais rudens periods.
19.09.2011 00:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits