Draudzene?

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010

Meitenes, varbūt tas Jums šķitīs dīvaini, bet vai ir iespējams atrast draudzeni šeit? Vienkārši draudzeni, uzticības personu, ar ko pavadīt brīvo laiku, dalīties priekos un bēdās? Man ir 25 gadi, man ir vēsas attiecības ar ģimeni un es dzīvoju viena. Man gribētos, ka būtu kāda draudzene, ar kru varētu būt 100% atklāta un uz ko varētu paļauties. Varbūt tā ir utopija? Bet es nezinu kā citādi atrast kādu līdzīgi domājošu cilvēku...

17.09.2011 18:36 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Deru Tev ideāli :D Esmu tendēta uz depresiju un esmu tikpat veca. Bet kapēc Tev ko tādu vajaga? Tā viena otru vilksiet vēl lielākā depresijā.
17.09.2011 23:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Platinum-cik interesanti,ka vienmer izlasu ,ko esi rakstijusi-kaut ka loti pievelk tava profila bilde-manas acis loti daudz izsaka! :-)
Man patika tas ,ka saki-uzticibas personu. :-)
Vispar ta ir loti intereanta sajuta,ka cilveks nav redzets dziva veida,bet atklatas daudzas lietas,ko draugiem es, piemeram ,neesmu teikusi |-) !Man patik "si mikla"-kas slepjas zem rakstitaja isteniba!?
18.09.2011 00:10 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man ar nav draudzeņu, bet es nezinu, vai spētu kādai uzticēties.
18.09.2011 00:13 |

Reitings 103
Reģ: 26.10.2010
Ja kādai ir vēlēšanās, arī man var droši rakstīt .. nav jau uzreiz jākļūst par sirdsdraudzenēm, viss jau nāk ar laiku...
Lai vai kā, ja kādai ir interese, te mans e-pasts

[email protected]

:-)

18.09.2011 00:17 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Domāju, ka noteikti ir iespējams. :-) Man ir ļoooooti interesanta sarakste ar vienu burvīgu jaunkundzi, kas satikta te, forumā. Ok, tā ir virtuāla pazīšanās, ne reāla, bet mēs viena par otru zinām tik daudz un es vienmēr nepacietīgi gaidu viņas ziņas - šis cilvēks jau ienācis manā dzīvē diezgan manāmi. Tā ka Tev ir visas iespējas! ;)

18.09.2011 12:31 |

Reitings 17
Reģ: 18.09.2011
Sveikas, meitenes!
Manas draudzenes pazuda, kad sāku tikties ar savu draugu, tagad jau vīru.Nu, tā vienkārši atbira. Vai arī pašas satika savus vīriešus un pabira nost.. Bet tādas pa īstam draudzenes man laikam vispār bijušas tikai divas.
Tagad dienas pavadu ar meitu un bez draudzenēm.. un tomēr, pieķeru sevi ļoti bieži pie domas, ka gribās meitenes, ar kurām papļāpāt, kurām vajadzības gadījumā palīdzēt, ar kurām būtu patiešām interesanti arī kādreiz pavadīt laiku kopā. Jā, un gribās,ar kādu vienkārši pasēdēt, parunāties, iedzert tēju.. pierūkst komunikācijas.
Ja ir vēlēšanās, var man droši rakstīt- [email protected] vai arī skaipā- Sabīne Reingolde :)
19.09.2011 13:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits