Zakjis*,
Pavisam vienkārši tā var notikt,piemēram, maniem vecākiem visas draudzības paira pēc kāzām, jo arī visi draugi sāka precēties,kad viņiem bija divdesmit-divdesmit pieci gadi, veidoja ģimenes,audzināja bērnus,strādāja un draugiem laiks palika arvien mazāk,ar laiku atsvešinās,citas draudzības izira,jo patiesībā tādas nemaz nebija-otrs cilvēks tikai izmantoja. Tad nu tagad,viņiem kā četrdesmitgadniekiem ir tikai tuvāki un tālāki paziņas,ar kuriem uz pirti aiziet,papusdienot kopā vai ceļojumā aizbraukt kopā, bet tas arī viss,nekādā jūtu līmenī ne.
Atbildot uz autores jautājumu,
manuprāt, te var atrast draudzeni,jo mani ir zināma Cosmo dalībniece,kurai cita Cosmo dalībniece ir tuva draudzene.Man gan grūti un lēni iet ar tādu tuvu atklāšanos, stāstīt savas privātas lietas,pārdzīvojumus,bet ar laiku es varētu atvērties arī kādai šeit iepazītai draudzenei. Man vispār nepatīk vārds paziņa un vārds draudzene,jo reizēm trūkst apzīmējuma tam starpposmam,kad vēl neesi tik labi sadraudzējies,satuvinājies,lai sauktu par draudzeni,bet paziņa jau ir pārāk vēss apzīmējums.