Protams, uzskatu, ka ir vērts, bet tas ir personīgi man. zinu, ka daudzi domā, ka viņiem tas ir ļoti piemēroti, bet, kad sākas darīšana, tad daudzi atlec, jo vienkārši netiek galā un padodas ..
ir jāprot ātri domāt, risināt situācijas, jo ne vienmēr viss iet no rokas kā cerēts.
piemēram, nesen īrējām vienu klubu lielām viesībām, bijām uz apskati mēnesi iepriekš, notika remontdarbi, bet tika solīts, ka 100% klubs jau būs izremontēts, pēc tam biju dienu pirms pasākuma (pa telefonu bija jau runas, ka viss gatavs), klubs galīgi neizskatījās gatavs, bet solījumi bija, ka pa dienu visu pabeigs un satīrīs; 4 stundas pirms pasākuma - nekas nebija mainījies - tā nu es pieslēdzos pati 12 cm papēžos,ar gatavu frizūru un make-up pa klubu visu tīrīju, vācu, mani džeki lika instalācijas un gaismas kastes, jo klubs nebija nodrošinājis darbiniekus pietiekamā skaitā. 5 min pirms pasākuma sākuma klubs bija gatavs uzņemt viesus :-)
tikko atcerējos "the hills" sēriju, kad Lauren pateica, ka viņai jādabū biļetes pasākuma dienā uz modes skati pirmajā rindā, kurai biļetes ir izpirktas jau mēnešiem iepriekš, jo klients pēkšņi tā ir izlēmis.. vienkārši noliek fakta priekšā - "dabū biļetes".. un Tu vari kaut uz galvas stāvēt, bet tas ir jāizdara .. kkā tā :)