Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

mans dzīves košums ar darvas garšu.VĪRIETIS UN ES.

 
Reitings 4
Reģ: 17.09.2011

Labrīt,dāmas! nu,ko,balsot jāiet? 8-) Gribu uzklausīt: ko jūs darītu,kā rīkotos..?

Tātad: mans vīrietis ir mani smagi piekāsis,uzticība viņam šķobās.

*

Sākšu ar to,ka es esmu ļoti mierīga,pacietīga, nekad netaisu skandālus bez iemesla,un pat tad,kontrolēju,ko runāju, vienmēr esmu bijusi atbalsts vīrietim visās jomās,protams,pat prātā nenāk krāpt.esmu arī patstāvīga un stipra, mums ir bijis ļoti daudz sadzīvisku problēmu,vienmēr esmu mācējusi risinājumu,un mierināt.

*

vakar uzzināju apstiprinājumu tam,par ko domāju.pirms kāda laika(es toreiz biju stāvoklī)šis dzēra mājās, visu laiku kāds zvanījās,toreiz gāja uz otru istabu.1x skatos -zvana sieviete Līga(pieņemsim),es viņu zinu(nu tā 1x redzēju).pēc kāda laiciņa prasu tā neitrāli, kāpēc ta viņa zvanīja. šis (jā,šobrīd es draugu gribās saukt tikai "šis", jo neko labāku nav pelnījis :-D )sāka bļaut pa puspālim (jā,alkohola reibumā viņš var ātri sadusmoties uz visu pasauli,uz mani tā īpaši nav bijis,jo es tajos brīžos esmu superdieviete (l) -tikai pa spalvai, bet man var tikt ne-par-ko,ja kāds ir nokaitinājis.jā, un alkohols īstenībā ir mūsu lielākā problēma.viņš kļūst par alkoholiķi. :%27-( -nu vot,sāka bļaut- kas esstulba esot, kāda n*** Līga,viņam tāda nav zvanījusi. ok,metu mieru,pa pālim tāpat tolka nav runāt. pēc tam vēl zvanās,viņam atbrauca čomi no Irākas (viņš pats ļoti ir bijis saistīts ar militāro dzīvi),vai varot iet satikt. nu ok. ļauju vīrietim brīvi elpot,neesmu paranoiķe,lai iet.aiziet,atnāk,savāc maģi un aliņu.pēc tam saka, ka bijis mājas,kur dzīvojam citā korpusā, dzīvoklī,kur visādi nēģeri un citi strādnieki dzīvo.(arī neliekas aizdomīgi,jo viņš ir remontējis šo māju, saimnieks čoms, utt.).tai laikā mums bija vēl viena dzīvokļa atslēga,jo mūsējā mainīja krānus. es sēdēju ar draudzeni, izdomājām aiziet pie mīļotā(jo vienmēr ir deklarējis un klārē,ka no manis nav noslēpumu,ka mani nu nekad nekrāptu,utt.),dauzījāmies un zvanījāmies pie tā dzīvokļa,kuram bija atslēga, tur viss tumšs...pēc laiciņa šis atlien mājās, nikns kā pūķis "ko es esot tāda jukusī kā viņa bijusī(kas tiešam p*** prātu par sīkumiem), ka nevarot 5 min ar saviem čomiem pasēdēt,utt, un ka viņš neesot bijis tajā dzīvoklī, bet pavisam citā,nu ar tiem čomiem.

*

vēl pēc laiciņa nejauši(tiešām)izlasīju sms no tās Līgas "nu ko,mums ar māsu braukt pie tevis?"

*

saglabāju mieru un pacietību, kādreiz laiku pa laikam mēģinot iztincināt,kas tur bija, apmēram tā "nu,es zinu taču,ka Tev ar to Līgu bija sarunāts tovakar".

*

tad nu-tuvojos noslēgumam -vakar pateica,ko citu.(aizvakar es ieraudzīju,ka viņš draugos sarakstās ar sievieti,un saraksti dzēš (nē,es nelīdu viņa draugos pa kluso),un šis saka"viņa it tikai draugs,saistīta ar visiem tiem specvienības,armijas u.c. cilvēkiem ( un te man prātā tas atgadījums(čomi no armijas,bla bla,bla)un es sadusmojos.(šoreiz ta tā sieviete tiešām bija tikai čoms),un vakar atvainojos, bet piemetināju,ka es sadusmojos tāpēc, ka šis man toreiz meloja par to Līgu.

*

un rezumē tam stāstam-tonakt atbrauca tā Līga viena pati un viņi bija tai dzīvoklī,no kā bija atslēga. (e) nu tipa-šo džeks sitot nost,dēlu ņemot nost,utt,atbrauca pēc padoma utt. :-D pēc tam,ieraudzīja pa logu mūs ar draudzeni un veltīja mums skaistu komentāru "kas tās par maukām" :-D .pēc tam,zinu, Līga vēl rakstīja manējam "varbūt iedzeram šovakar "un tādā stilā, to gan viņš pats teica,un arī atšuvis viņu.(tam es itkā ticu,lai gan šajā gadījumā es vispār par daudz ticu vīrietim, un mēģināju savējo nepielīdzināt citiem maukuriem,dzīvot skaistu un rožainu dzīvi.. :-D )

*

paldies par uzmanību! :) lai jums jauka un mīļa diena! :) ja esat laimīgas, neticiet tam,ka visi vīrieši ir cūkas ,tā nebūt nav, ir arī dimantiņi! veiksmi! un paldies par viedokļiem/ieteikumiem, ko darītu jūs.

17.09.2011 14:38 |
 
Reitings 4
Reģ: 17.09.2011
NU,lūk, man radās ideja -sakontaktēties ar to Līgucīti (jo manējā vecais numurs,kuru viņa zināja, ir pie manis, un jauno viņa varbūt nezin), cipa tipa atkal paaicināt pie sevis (nu džeka vārdā), jo "es taču,lūk, joprojām varu sniegt daudz derīgu padomu ģimenes kārtošanā un cīņā ar nejaukiem večiem :-D un dzert vēl neesmu atmetis 8-) ) un tad lai aci pret aci abi man izstāsta,kas tur notika toreiz, kas es par mauku u.c.?
jūsu domas par šo? :%27-(
17.09.2011 14:47 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
sorry, neizlasīju visu, bet pa diagonāli.. mans rezumā - vīrietis melo, dzer, lamājas. Nafig tev to vajag?! Cieni sevi, jo viņš izskatās, ka tevi neciena vispār.
Nav jēga, tak viņam neko jautāt, tincināt, utt, ja melo, tad melo, ja laiž pa kreisi, tad laidīs. Lieki tikai tērē savu laiku.
17.09.2011 15:05 |
 
Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Tā jau nu viņa tev stāstīs, kas viņiem tur toreiz bija.
17.09.2011 15:05 |
 
Reitings 4
Reģ: 17.09.2011
he, lai nestāsta, gribās kādu "jauku"ekšinu .. man jau zaudēt nav ko, esmu pašpietiekama, un visas "lupatu-sieviešu" būšanas man līdz laikam :)
17.09.2011 15:15 |
 
Reitings 96
Reģ: 29.01.2009
ļoti nesmuki no viņa puses. Neizklausās, ka viņš ir vīrietis no kura būtu žēl atteikties un tā dēļ zaudēt pašcieņu, ko Tu arī izdarīsi, ja rakstīsi tai Līgai.
Manuprāt, Tev vajag dabūt kādu konkrētu pierādījumu, par Līgu un atklāti izrunāties ar savu vīrieti. Lai pats skaidro visu. Ja atkal sakliedz, lai iet pie velna!!! gan jau pats piezvanīs.
Izdomā atkāpšanās plānu jebkurā gadījumā, lai piemēram, Tev būtu kur aizbraukt un pa nakti palikt, ja kas.
Veiksmi un izturību Tev!
17.09.2011 15:17 |
 
Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Nesaprotu, kādus vēl konkrētus pierādījumus vajag?! Manuprāt, viss ir skaidrāks par skaidru, vecis, atvainojos, jājas apkārt. Turies!
17.09.2011 15:42 |
 
Reitings 141
Reģ: 19.05.2011
Nu gan Tev vīrietis. 8-)
Bāc, kā vispār tā Līga var atļauties kaut ko tādu teikt par Tevi, tavām draudzenēm.
Man jau ar šito pietiktu, lai es pa galvu sadotu, nu nevar tā runāt.
Manuprāt, to veci vajag pamest un par to Līgu, pff, ar tādām dranķēm nav jēgas ķēpāt rokas ķēpāt, lai jau dzīvo savu smumjo dzīvīti, bet ja vēlreiz tā Līga kaut ko saka - tad gan rīkojies.
17.09.2011 15:45 |
 
Reitings 4
Reģ: 17.09.2011
viņa tipa neatpazina mani toreiz uz ielas. bet īsti ar kaut ko laikam jau nav šai, ja sievieti stāvoklī un vēl 1 meiteni normāli apģērbtas, var nosaukt par maukām 8-)
paldies,meitenēm! man katrā ziņā - galva ir augšā un vienmēr ir bijusi. esmu centusies mācēt raudāt un smieties reizē, un pēc tam -tikai smieties :-)
p.s. kāda bija jau balsot?
es taisos super smuki sapucēties, izvilku tīģera mini no skapja (l) ,sataisīšu mazo, un dosimies.. balsot, vai varbūt satiksim "kadu paziņu" pekšņi, katrā ziņā - iesim jauki pavadīt laiku! :-) :-)
saulainu un smaidu pilnu šo dienu visām!
17.09.2011 16:19 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neizlasiju visu, bet izlem pati-vajag tev tadu vai ne
17.09.2011 16:44 |
 
Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Ljoti juutu liidzi, iipashi faktam, ka gaidi beernu no vinja, bet ieteiktu ar vinju izrunaaties (kad vinjsh skaidraa), pastaastiit par saviem uztraukumiem un ka taa tas nevar turpinaaties |-)
18.09.2011 02:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits