Delikāti jeb tomēr ne?

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009

Kkad sen atpakaļ lasīju( nepateikšu vai te forumā vai cosmopolitan žurnālā), ka meitene liek savam puisim pirkt sev tamponus, laikam ne vienmēr, bet nu ir reizes. Kādā dienā šai sākās mr, un viņai bija beigušies tamponi un uzjautāja vai puisis aizies uz veikalu un tos viņai nopirks, puisis sākumā atteica un tad nu viņa sāka čīkstēt par to cik viņa slikti jūtas, ka nav spējīga aiziet līdz veikalam, pat notēloja ģīboni, un puisis, protams, nopirka viņai vajadzīgo lietu.

Aizdomājos par to vai tā ir pareizi? Manuprāt, visa sievietes higiēnas padarīšana ir dziļi delikāta lieta...draugam, vīram nevajadzētu vispār pamanīt, ka Tev tā teikt ir "grūtās dienas", nav jāredz tamponi un pakaetes un tas kā mēs skujam kājas dušā... :-/

Kā jūs domājat?

p.s- ceru, ka sakarīgi izklāstīju domu (t)

16.09.2011 22:07 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Man, piemēram, tabu ir sekss MR laikā. Un, ja vēl sanāk šmuces! :-O Fui, tad es labāk skuju kājas un krāsojos vīrieša priekšā :-P
Bet, vai tāpēc, ka man tas ir nepieņemami, visām būtu jārīkojas tieši tāpat? Tak, relaaax, meitenes! Cik sieviešu, tik taisnību :-D
17.09.2011 01:02 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Man tas liekas sasodīti mīļi, ja puisis var aiziet un nopirkt tamponus, apvaicāties, kad būs MR un galu galā izrādīt līdzjūtību, palutināt grūtajās dienās. (l)
17.09.2011 01:08 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Vieniigais cilveeks, kam esmu prasiijusi pirkt taadas lietas, ir mana mamma, bet domaaju, ka vajadziibas gadiijumaa vareetu paluugt arii viirietim! Tas, protams, atkariigs no paara attieciibu stadijas, ja dziivo kopaa, tad no problem! Es neesmu paaraak kautriiga, bet kakaat viiriesha klaatbuutnee gan neieshu! Skuut kaajas mieriigi vareetu ,jo esmu 100x redzeejusi, kaa mans draugs skuj baardu, so what? Tomeer viss patieshaam ljoti atkariigs no viiriesha un attieciibaam 8-)
17.09.2011 01:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es sapratu loti labi ,ko autore doma! Attiecibu sakuma , man liekas ,visas vel tadas kautrigas.Varbut sis ir tas moments!Tas ir pilnigi normali!Tad kad nodzivots kopa jau labu laiku-aiziet sarunas ari par tamponiem un citam lidzigam lietam,ir ari redzeti daudz iespaidigaki skati,ka tampona ieliksana! |-)
Es biju no tam kautrigajam sievietem,bet jasaka , mans amerikanis laikam mani partaisija pilniba,jo ari velinu man,mes biezi izraugamies kopa,ir pircis ari tamponus man Costco(liels veikals,kur ta kaste ari tada liela izmera :-D )
Tagad domaju,vai gribetu ,lai mans virs redz ,ka ievietoju-noteikti ne!Tomer jasaka ,ka laulibas dzive viss ir piedzivots! (l)
17.09.2011 01:54 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
amizanti izskatās vārds "mēnešreizes" ar lielo burtu.Tādi kā nacionālie svētki :-D
17.09.2011 01:59 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nu pilnīgi sasmējos par šo diskusiju :-D
X-clusive, Tu celies no rīta stundu ātrāk, lai uzkrāsotos, pirms Tavs vīrietis pamostas?
mouseee, vai Tu uzskati, ka pačurāšana vīrieša klātbūtnē ir necieņas izrādīšana?
Es uzkatu, ka tas nav TIK delikāti, lai nevarētu palūgt savam vīrietim iegādāties man tamponus, ja pati netieku ārā no mājas, jo lokos sāpēs vai esmu apslimusi. Kā iepriekš minēja, paciņā tak viņi vispār nav redzami, turklāt ne asiņaini, ne lietoti, kur problēma? Piekrītu, ka tas ir mīļi no vīrieša puses, ja viņš ir gatavs to darīt un vēl palutināt, lai vieglāk grūtajās dienās.
Kas attiecas par skūšanos vīrieša klātbūtnē - tas lai paliek starp mani un vannasistabu. Savukārt uzkrāsoties viņa klātbūtnē nav nekādu problēmu. Mīl mani gan tādu, gan tādu. Interesanti pavērot, kā notiek magic no rītiem, kad par rīta monstriņu pārvērties par dienas skaistuli. :-D
Un ko pie velna darīt, ja čurāt vajag tā, ka pūslis sprāgst, bet vīrietis, piemēram tajā brīdī vannasistabā skuj savu bārdu? Iet čurāt izlietnē? Protams, sava distance jāietur attiecībā uz to, bet es nekad nekakātu tikai tad, ja vīrietis nebūtu mājās, vai aizbildinātos ar to, ka man nekad nevajag, un sievietes nekakā, bet bārsta rožu ziedlapiņas un rada varavīksni no pakaļas. Muļķīgi tas viss šķiet. Tu dzīvo/nedzīvo kopā, vienalga, bet rupējies par otru un otrs par tevi vienalga kas. Apdirsies vai apvēmies.
17.09.2011 02:56 |

10 gadi
Reitings 8191
Un runājot par parādīšanu, kā tampons tiek ievadīts, nu kāpēc ne, ja vīrietim pašam tas interesē un grib zināt? Ja jautā, tad rēķinās ar to, ko redzēs.
17.09.2011 02:59 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Ok,tamponu mainīšana viņam redzot man šķiet garām.Kas tālāk?Piedāvāt,lai šis patur biksiņas čurāšanas laikā vai noslauka dibenu?
Dramatizēju,protams,bet uzskatu,ka robežām tomēr ir jābūt.Pat ja es būtu ieslēgta vienā telpā ar savējo un man vajadzētu tamponu mainīt,es nolīstu tālākajā kaktā,aizgrieztos un paprasītu,lai viņš arī aizgriežas.
Ja man būtu vajadzība,lai man atnes tamponus,tad es vispirms pajautātu draudzenei.Ja ne,tikai tad pajautātu viņam.Taču sūtītu viņu uz Drogām,jo negribētu,lai viņš rimčikā vai maksimā ar tamponiem vienā rokā un maizi otrā pie kases stāv. :D
17.09.2011 03:18 |

10 gadi
Reitings 8191
Es visticamāk nepareizi izteicos par to tamponu mainīšanu vīrieša priekšā :-D
Vienu reizi mūžā, lai apmierinātu tā ziņkārīgā vīrieša interesi, NEmr laikā, jā, bet lai mr laikā viņam blakus stāvot mainītu, ne par ko, tas ir ārpus visa. Man jau šķiet, ka te daudzas arī to pārprata.
17.09.2011 04:00 |

Reitings 97
Reģ: 24.01.2011
Varu mierīgi par visām tēmām runāt ar puisi un citiem, bet arī man patīk 'savas lietas' turēt diskrētas. Arī palūgt nopirkt nepieciešamo varu.

Esmu šobrīd ārzemēs un man nesen pajautāja, vai Latvijā tas ir vispārpieņemts, ka meitenes epilē paduses, kājas. Es biju uz mutes, bet centos neizrādīt pārsteigumu par šādu jautājumu... :-D

Man tmēr negribās afišēt, ko daru ar savu higiēnu, kā un cik bieži.
17.09.2011 04:17 |

Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
''sievietes nekakā, bet bārsta rožu ziedlapiņas un rada varavīksni no pakaļas.'' :-D
es tā smējos par šito teikumu :-D :-D :-D :-D :-D
17.09.2011 06:21 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Dažas jau te pārspīlē atkal. Lai kā kāda slēptos darīt visas lietas un kaut vai ietu uz tualeti tikai tad, kad vīrietis nav mājās, parādiet man kaut vienu vīrieti, kurš domā, ka sievietes nekakā, nečurā un ir piedzimušas bez nevienas spalviņas "neīstajās" vietās :-D
17.09.2011 11:05 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
pasmaidīju par: "draugam, vīram nevajadzētu vispār pamanīt, ka Tev tā teikt ir "grūtās dienas""
Kad man ir mr, tad pirmo dienu vispār pusdzīva apkārt vazājos, man tik šausmīgi ir jātēlo, tikai, lai nedod dievs nepamana, ka ir mr?

Nē, vīrietis mani sačubina, neliek braukt ciemos pie draugiem, pa veikaliem skraidīt, uz klubu iet, ja tas bijis iepriekš ieplānots, jo zin ka jūtos kā .... jāņoga :-D
Paketes arī prot man nopirkt, pats bija ievērojis kādas man ir, vienreizīt kautrīgi palūdzu, un bez nekādas čīkstēšanas, pīkstēšanas pateica "ok".
17.09.2011 11:44 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
X-clusive , un tici tam, ka tavs draugs domā, ka vnm pamosties ar kosmētiku uz sejas? Vai arī viņs, es atvainojos, ir tik stulbs, un domā, ka tu tā(ar kosmētiku) izskaties dabīgi! :D :D :D

Diskusija reti tizla, bet šitas jau ir nožēlojami! (t) :-D
17.09.2011 12:56 |

10 gadi
Reitings 1660
Esmu dzirdējusi, ko vīrieši domā par sievietēm, kas ceļas 1 h iepriekš, lai uzliktu špakteli..... :-D
17.09.2011 13:12 |

Reitings 1534
Ak, Kungs, cik dažādi, tomēr, ir cilvēki. Arī es speciāli neplātos ar šīm lietām, bet, ja bezmaz ir jāslēpjas no vīrieša, kad pamosties no rīta, lai viņš Tevi neieraudzītu bez kosmētikas, vai laikā, kad pirms vaksācijas ir atauguši matiņi vai tad kad ir mēnešreizes, jājautā, cik tādas attiecības ir dzīvotspējīgas? Ja vīrietis Tevī mīl tikai ārieni, tad viss skaidrs. Bet, ja patiesi mīl Tevi pašu, viņam Tu liksies visseksīgākā, visiekārojamākā un visskaistākā arī ar ataugušiem matiņiem uz kājām vai izpūrušiem matiem.
Man ir bijušas 4 nopietnas attiecības, divas no tām 2 gadus, vienas 3 gadus un pašreizējās - gadu garas un VISI vīrieši kā viens, ir dievinājuši tos mirkļus, kad mani ierauga vāju, ievainojamu un dabisku (slimības izmocītu un sasvīdušu, izpūrušu vai vienalga kādu...). Un, lasot diskusiju, šķiet, ka man ir palaimējies, ka mani vīrieši ir mani mīlējuši visādu, nevis tikai ar svaigu manikīru, perfektu matu sakārtojumu vai meikapu. Un tas, lūk, man liekas ļoti mīļi.
Pašai ir jājūt robeža. Ja Tu ikdienā sevi kop, lieliski izskaties un Tavs vīrietis Tevi redz kā iekāres objektu, tas neizmainīsies, ja viņš vienreiz Tevi ieraudzīs čurājam uz poda. Nemaz nerunājot par tamponu pirkšanu, kas uz visa pārējā liekas sīkums.
17.09.2011 13:25 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Mans draugs ik pa laikam prasa- a tev mēnešreizes arī kādreiz ir? Nekad nav manījis. :)
Bet bijušajam gan prasīju, lai aši uz veikalu skrien. :D Bet tas bija tikai kaut kāds organisma pārsteigums man. :D
17.09.2011 13:55 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es neesmu speciali likusi iet uz veikalu pēc paketēm, bet ir bijis ka Rimi vienkarsi paņemu un ielieku grozā.nekas slikts tas nav manuprāt
17.09.2011 14:08 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Ui! Manuprāt, ir zināmas robežas, kuras jāievēro arī divu ļoti tuvu cilvēku starpā, bet man baisi iedomāties, ka vīrietis jāsargā no tamponu vai pakešu paciņas kā velns no krusta. :-O Varbūt 16 gados, kad kauns ir par viskautko, bet, ja attiecības nopietnas, tas ir mazliet muļķīgi. Tad jau jākaunās arī no tualetes papīra pirkšanas, jo tas taču apliecina, ka sievietes arī nokārtojas pa lielam. :-O
17.09.2011 15:55 |

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011
meitenes, nedomāju, ka jūsu vecāki, kuri nodzīvojuši kopā jau vairāk par 20gadiem (varbūt dažām ne), kautrējas viena otra klātbūtnē pačurāt vai rādīties priekšā ar nenoskūtām kājām. ehh, nesaprotu es tās, kuras saka, ka čurāt vīra priekšā vai viņa priekšā "bāzt" tamponu ir kaut kas slims :-|
17.09.2011 16:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits