Delikāti jeb tomēr ne?

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009

Kkad sen atpakaļ lasīju( nepateikšu vai te forumā vai cosmopolitan žurnālā), ka meitene liek savam puisim pirkt sev tamponus, laikam ne vienmēr, bet nu ir reizes. Kādā dienā šai sākās mr, un viņai bija beigušies tamponi un uzjautāja vai puisis aizies uz veikalu un tos viņai nopirks, puisis sākumā atteica un tad nu viņa sāka čīkstēt par to cik viņa slikti jūtas, ka nav spējīga aiziet līdz veikalam, pat notēloja ģīboni, un puisis, protams, nopirka viņai vajadzīgo lietu.

Aizdomājos par to vai tā ir pareizi? Manuprāt, visa sievietes higiēnas padarīšana ir dziļi delikāta lieta...draugam, vīram nevajadzētu vispār pamanīt, ka Tev tā teikt ir "grūtās dienas", nav jāredz tamponi un pakaetes un tas kā mēs skujam kājas dušā... :-/

Kā jūs domājat?

p.s- ceru, ka sakarīgi izklāstīju domu (t)

16.09.2011 22:07 |

Reitings 506
Mans vīrietis nav zīdainis, pats prot sašķirot savu veļu, ielikt veļas mašīnā iebērt pulveri, veļas mīkstinātāju un pat ieslēgt veļasmašīnu! 8-)
16.09.2011 23:53 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Bet mazgāt citu veļu arī ir "delikāti" :-P
16.09.2011 23:54 |

Reitings 506
Nu, nu...kas tad nu par uzbraucieniem sākās? Tagad gribi pateikt, ka esmu slima muļķe, ka nevicinu tamponus un paketes savam vīrietim zem deguna, ka nenokārtojos kamēr viņs ir dušā, un vispār viņa priekšā neievietoju tamponu? :-D
16.09.2011 23:57 |

Reitings 1202
Tad jau nevar arī vīrietim skuvekli nopirkt, jo skūšanās tak ir delikāta tēma! :D

Es arī neuzskatu, ka ir kaut kas ārprātīgs, ja vīrietis nopērk tamponus. Protams, ka es kājas skuju vannasistabā un nesaucu draugu tualetē līdzi tamponus mainīt, bet nedomāju, ka vienkārši nopirkt higiēnas preces ir kaut kas šausmīgs. Tad jau pretīgāk ir rūpēties par otru, kad viņam puņķi tek un sviedraini mati no gripas:D
16.09.2011 23:58 |

10 gadi
Reitings 13520
Autore ir pārāk delikāta šādos jautājumos |-) :-D
16.09.2011 23:59 |

Reitings 506
Jūs lasat arī vai tikai rejat? (e)
17.09.2011 00:01 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
tu dzivo kopa ar puisi un ja jums ir sks videji katu otro dienu,tad KAA tu vari nosleept,ka tev ir meenshreizes?? tu peec seksa saki-vai,paskat,tavs draudzinjhs atkal asinjo!!

:D :D bet vispaar bezteema. man draugs arii paduses vaksee,jo pati sev netieku labajai padusei taa klaat,lai smuki nopleestu vasku. neredzu neko sliktu tur.
17.09.2011 00:02 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu man tas liekas ne tik delikati, bet vairak jau stulbi. zel ta dzeka, kas rimcika ar tampaxiem pie kases stavetu :-D :-D :-D
17.09.2011 00:05 |

Reitings 506
Tille...ieskau izlasīt visu diskusiju, nevis lekt braucošā vilcienā, un piemest kko uz ko pa vidu atbildēju! Bet vispār tēma slēgta!Peace&love
17.09.2011 00:06 |

Reitings 506
Beidzot, vismaz kāda man piekrīt! (l)
17.09.2011 00:07 |

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
nenoliegshu to ka man arii ir dazhaadi kompleksi un tas viss ir no audzinaashanas. Es nezinu kaaa buus tad kad ar draugu dziivoshu kopaa bet taaa pavisam kopaa esam ap 2 gadi. Es laikam vinja priekshaa vareetu noskuut kaajas bet ne tur lejaa. Nopirkt paketes arii pasuutiit vareetu tikai tad ja dziivotu kopaa, pashlaik nu nevaru iedomaaties kaaa tas buutu ja es vinjam prasiitu lai pa celjam nopeerk paketes. Varbuut ja dziivotu viena un vinjsh zinaatu ka esmu slima tad jaaa, paprasiitu. Toties kad man ir Meeneshreizes vinjsh to kkaa pats ir ieveerojis, apmeeam nojaush kad jaasaakaas jo mums seksuaalaa dziive ir loti biezha un vairaakkaart esam miileejushies mr laikaa. Ir bijushas lielas shmuces bet vinjam vienalga bet man tomeer kkaa neerti.
Es uzskatu ka ja saaak dziivot kopaa tad var arii prasiit lai peek paketes u.tt..bet ja nav kauns tad vari prasiit kaut pirmajaa randinja dienaa. Par to ievietoshanu vispar vnk psc..kaa var kko taadu raadiit savam puisim. :-/ Ja jau taa ar tad taas kas taa dara pachuraat arii varat vinja klaatbuutnee?? Nu tak nav taaa ka vot tagad mees miilam viens otru tad visu dariisim kopaa, tomeer ir jaabuut taadai kaa robezhai un cienjai vieam preto otru..Un taas kas iesaaka runaat par velju, iipashi neiedzilinaajos, bet lai vai kaaa viiriesha apakshbikses loti atshkias no sievieshu.Nekad neuzdriiksteetos nomest savu netiiro apaskhvelku kur pagadaas...kaut kaadam kultuuras liimenim ir jaabuut.
17.09.2011 00:12 |

Reitings 213
Reģ: 31.03.2010
tieši vienā no kādiem vecajiem žurnāliem lasīju rakstu, kur vīrietis izsaka viedokli par to,ka galvenais vīriešiem ir redzēt savas sievietes skaistas un sakoptas.. un kāju skūšana u.tml lietas ir jāatstāj tomēr aiz vannasistabas durvīm :-D

kkā tā!
ir tomēr kkādas robežas ;-) nekas nosodošs, bet nu laikam kā kurai
17.09.2011 00:15 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu un? Tas taču ir tuvs cilvēks, neprasa jau svešam uz ielas. :D Arī man draugs ir pircis un vel joprojām staigā apkārt. :D Tādas lietas kā mēnešreizes, sāpes, neskūtas kājas utt. jau nu nenoslēpsi. Man tas liekas mazliet bērnišķīgi un kompleksaini, bet nu lai katrs dara kā grib!
17.09.2011 00:18 |

Reitings 506
X-clusive, arī man tas raksts iespiedās atmiņā, un arī mamma jau no pusaudža gadiem ir man mācījusi, ka sievietei ir sevi jākopj un vīrietim nav jāzin'kas tiek darīts vannasistabā', ir jārada iespaids ka "esi piedzimusi ar gludām kājām" , nevis pusstundu pa vannasistabu plosies ar vaska strēmelēm un saviebtu seju. :-D Ir jābūt robežām un lietām, kuras paliek aiz vannasistabas durvīm :-)
17.09.2011 00:21 |

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
actinja- nemaini savu viedokli un dziivo taa kaa tev patiik. Es esmu dzirdeejusi visaadus staastus ka pat viens mazgaa no riita zobus, otrs seezh uz poda.Es ar saveejo vienreiz par to runaaju un vinjsh teica ka nu tas gan nav normaali. Mees abi vienreiz bijaam celojumaa un vannasistabaa bij neaizstaisaamas lielas bet tomeer mateetas stilka durvis, vinjsh man luudzaas lai neeeju taam durviim klaat jo vinjsh gaaja nokaartoties.. Ja es buutu kaut kaada trakaaa un neviizhiigaa kas peec pakakaashanas tikai pakalju noslauka un iet taalaak dienas gaitaas nez vai es a saveejo buutu kopaa , jo mums domaashana ir liidziiga.
17.09.2011 00:27 |

Reitings 213
Reģ: 31.03.2010
Actiņ, tieši tā :-D
man arī liekas,ka šādas lietas attiecas tikai uz pašu sievieti.. kam tas viss vīrietim būtu jāredz?

man arī patīk labi izskatīties, kad satieku savu puisi, kad no rīta pieceļos pirms viņa :-) nevis staigāju apkārt bez kosmētikas , vaksēju kājas viņa acu priekšā un pielaboju uzacu formu :D

tāpēc man patīk arī pabūt vienai un palutināt sevi ar visādiem kosmētikas brīnumiem (l)

Reitings 1202
Dzīvojot kopā, nemaz nav iespējams iestāstīt vīrietim, ka esam piedzimušas ar gludām kājām un uzkrāsotām skropstām. Necelsies tak katru dienu piecos no rīta, lai divas stundas pie spoguļa grozītos kā uz pirmajiem randiņiem. Ja kājas vaksē, nevis skuj, tad taču tāpat tās spalvas ataug, vīrietis taču to redz. Un tēma sākumā vispār bija par tamponu pirkšanu. Kāpēc vīrietis nevarētu nopirkt tamponus? Paciņā taču tie nav asiņaini un acu priekšā nerādās, kā sieva viņus sev iesprauž:D

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Man šķiet tas daudzmaz ir arī atkarīgs no vīrieša. Ir vīrieši ''estēti'', kas uzskata, ka sievietes neiet pa lielam uz poda, kājas paliek gludas pašas no sevis un tā tam jābūt..
Savukārt ir arī tādi puiši, kam absolūti dzīvē neko nemaina fakts, ka viņš ir redzējis savu meiteni čurājam.. :)
17.09.2011 00:28 |

Reitings 4838
Es tomēr esmu vienis prātis ar Actiņu.Tomēr,higiēnas lietas ir kas cits,salīdzinot ar neuzkrāsotām skropstām vai nemazgātu veļu,ko liek kopā vai vispār veļasmašīnā un pēc tam izkar uz vienas veļas auklas!Tomēr kaut kādai robežai higiēnas lietās ir jābūt,tieši domāju-sieviešu higiēnas lietās,kas saistītas ar mēnešreizēm un tā!Jā,protams,puiši zina,kas tas ir,kas tur notiek utt.(neviens nav teicis,ka viņi ir tik dumi,ka neko nesaprot un nenojauš),bet nu lai rādītu,kā tur visu ievieto vai ko,tas man personīgi liekas pa traku!
17.09.2011 00:32 |

10 gadi
Reitings 1288
Domāju,ka diskusija ir par tamponu pirkšanu,nevis skūšanos :-)
17.09.2011 00:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits