Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Enerģija, aizkaitinājums un gardumi

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009

Sveiki! :-)

1.problēma enerģijas trūkums.

Situācija ir tāda, ka bieži vien ir tā, ka trūkst enerģijas,ko darīt. Bet nu vistrakāk ir tajās dienās, kas ir lekcijas no rīta līdz vakaram, kad pēdējās lekcijās gulēt gribas. Gulēt guļu normāli, ēst ēdu pilvērtīgi (it kā pilvērtīgi), domāju sākt dzert vitamīnus kādus papildus, bet kādus labāk? Ko vēl varat ieteikt paildus enerģijas lādiņam? Izmēģināju glikoze+c vitamīns, man nelīdzēja,lai gan garšīga bija :-D

2. problēma aizkaitinājums

Es sevi ar vien biežāk pieķeru, ka es aizkaitinos par sīkumiem. Es pat tai dusmu momentā saprotu,ka tas ir sīkums, bet bieži nevaru savas dusmas savaldīt. Es parasti esmu veiksmīgi slāpējusi savas emocijas, tai skaitā dusmas arī par nopietnām lietām. Tas man sāk traucēt,ko Jūs ieteiktu,lai spētu savaldīt dusmas,lai neaizkaitinātos par sīkumiem?

3.problēma gardumi svētku galdā

Ko Jūs ieteiktu likt svētku galdā,lielam ciemiņu pulkam?

16.09.2011 17:38 |

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
:-/
16.09.2011 17:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es jau rakstiju nesen lidziga diskusija , man liekas ,biezi nogurumu ,energijas trukumu dod telpas ,kuras slikti vedinatas,vai vispar kuras nav logu.Noteikti megini vismaz vienu reizi diena ta kartigi izstaigaties svaiga gaisa!Es ieteiktu izvairities no saldumiem,bet tas nav viegli,ja kermenis jau pieradis-lena gara tomer var meginat.
Tas jutigums pieder pie visa klat saja gadijuma-tu esi nogurusi un viss krit uz nerviem! (t)Labi ,ka centies savaldities-zinu ,ka kadreiz tas ir ka papildus darbs...! :-)
Es parasti uzcepu kadu abolmaizi-maniem kaiminiem loti garso kaut kas pascepts,kur nav nekadi "kimiski brinumi" klat!Lai veicas! :-)
16.09.2011 17:58 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
1. Vispārējie vitamīnu kompleksi, dzelzi saturoši preperāti
2. Būtībā tas ir ļoti slikti apslāpēt, valdīt savas emocijas, arī lielas dusmas. Tas var novest pie lielākām problēmām. Vajag atrast piemērotāko izlādēšanās līdzekli. Bet iekšā neko nekad nevajag atstāt!
16.09.2011 18:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Womankind-tev taisniba par to ,ka daudz veseligak ir izlikt visu ara,bet kadreiz cilvekos tas nav labakais variants-domaju skola ,darba vieta!
Atceros ,ka mums pasniedzeja skola teica,ka vislabaka izladesanas ir mezs,juras krasts,kur varetu kartigi izkliegties...Es visu slikto no sevis dabunu ara,stradajot darza...elpoju to labo gaisu un runaju skali ar sevi! :-D
Okeans ir viens no maniem labakajiem arstiem ari,bet saprotu ,ka seit to minet varbut lieki!
Vitami noteikti ari palidz! :-)
16.09.2011 18:07 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Emanuelle - Bet par to jau es arī rakstu - okej - uzreiz nevajag kliegt virsū sadusmotājam vai atklāti ārdīties par netīkamo situāciju, bet apslāpēt pavisam nevajag noteikti!
16.09.2011 18:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits