Sveikas, vēršos pie jums ar nu jau sasāpējušos problēmu. Esmu ļoti kautrīga meitene ar ļoti zemu pašapziņu, ļoti daudzi ir teikuši, lai kļūstu pašpārliecināta, jo esmu skaista un ar skaistu augumu. Taču es to vnk nespēju, sabiedrībā esmu pelēkā pele, kas "runās tikai pēc uzaicinājuma", uz tusiņiem ies tikai "pēc ielūguma saņemšanas". :D Stulbi nu, bet ko lai dara? Saprotu, ka citiem ar mani ir reāli garlaicīgi, jo pat dzērusi esmu klusa un piesardzīga, novēroju tik visus un sarunās neiesaistos, atbrīvoties arī tā īsti nevaru. Godīgi sakot man draugu vietā tas nepatiktu, ka visu laiku jābakasta kautkāda meitene, kas pat parunāt bez maz vai nevar. :-/
Tā tā kā būtu viena problēma, bet ir arī otrā. (s) Lai arī daudzi ir teikuši, ka man ir skaists un seksīgs augums, es neprotu būt seksīga. Skaidri apzinos, ka tās, kuras man ir blakus ir daudz reiz skaistākas, prot seksīgāk uzvesties un kustēties. Es tikai grozos kā bērns kautkāds, jo pat izpildot līdzīgas kustības kā seksīgās meitenes, neizskatos seksīgi, drīzāk pēc bērna, kurš mācās dejot. Varbūt no malas nemaz neizskatās tik traki, jo uzmanības man netrūkst, bet pašai gan tā neliekas, jo nejūtos tā, it nemaz nejūtos.
Skaidrs kā diena, ka kautrīgās meitenes neko nepanāks, visu panāk tikai bezkaunīgās, kurām viss pie vienas vietas.
Vāi, kur gari sanāca, bet nu vismaz izliku savu sasāpējušos problēmiņu. Varbūt kādai ir kāds padoms, vai ir līdzīgi un zin kā pret to cīnīties? ;-)