Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

varbut kadai ta ir gadijies..OK

Reitings 6
Reģ: 29.01.2009

Es nekadi netieku pie savas ginekologes ar savu probleminu (s)

Lieta tada ka es pusgadu dzeru Lindynette 20 un tad 4 menesus nedzeru un somenes atkal saku dzert.kad saku dzert pirmo reizi viss bija kartiba,bet tagad ir pagajusas 11 dienas un man joprojam ir menesreizes.man menesreizes nekad nav bijusas ilgak par 5dienam un nekad nav bijusas nekadas smeresanas,tpc uztraucos vai tas ir normali?ginekologe teica ka vinas jadzer visu laiku,tad varbut tagad kkas nav kartiba jo uz laiku vinas biju partraukusi dzert?

Tiesam ceru ka kada spes mani nomierinat jo prata jau nak tadas domas ka varbut vinas nedarbojas un otru berninu vel neplanoju :-D

16.09.2011 03:11 |

Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Nu itka 11 dienas tas nav normali .. Man pashlaik vsp 2 menesi nav..
Ari es lietoju pirms kada laika tas pashas zales itka viss bija ok ar menesreizem.. Es domaju ka tev vnk tur kkas mainas un darbojas no tam zalem.. Jo tas zales jau ir diezgan specigas.. Man jau liekas ka tas varetu but normali pa cik biji pirms tam partraukusi dzert zales, domaju ka paries un pec tam viss bus normali ...:)
16.09.2011 03:34 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Nu, instrukcijā jābūt rakstītam, ka ir iespējama tāda kā starpmēnešreižu smērēšanās.

Bet ja godīgi, man pirmajā reizē tāpat bija, kādas 14 dienas. Lai gan instrukciju izlasīju, nespēju to kopā sasaistīt, aizskrēju pie ginekologa. Viņa tā nedaudz pasmaidīja un teica, ka viss ok.
16.09.2011 03:35 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
lietojot OK tās nav nekādas mēnešreizes. bet tas tā, ne gluži pa tēmu ;-)
16.09.2011 03:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)