Meitenes,lai varētu braukt ir vajadzīgas baltās tiesības ja? Cik ātri viņas ir iespējams dabūt? Es varu atrast braukšanas instruktoru un brīvajā laikā iet uz braukšanām, ja neeju nekādā autoskolā, vienkārši gribu iemācīties braukt? :-D :-D :-D
Medicīniskā izziņa- CSDD- uzreiz izsniedz baltās tiesības.
Un jā, vari iet arī tāpat, vienkārši sarunā ar instruktoru, kas tā pieņem (bez līguma ar autoskolu).
Jā, tikai tad un blakus sēž instruktors vai cilvēks ar stāžu vismaz 3 gadi.
Domāju, ka vari, tikai jāatrod. Bet kapēc tad Tu uzreiz nevēlies iestāties autoskolā, vismaz tad Tev tās bruakšanas reizes ieskaitīs, jau pie obligāti nobraucamajām h. Braukāties jau vari ar kādu, kam ir stāžs.
astraa es būšu Latvijā 3 nedēļas. Domāju kā piepildīt laiku. Brīvdienās jau draugi, māsa nebūs skolā,bet darba dienās ārsti, un ko tālāk? Sēdēt pie datora 4 sienās? Šī bija viena no ašajām idejām apgūt vismaz pamatiemaņas. Un tālāk,ja izdomāšu likt tiesības šeit,kur dzīvoju, nebūs jajautā kur ir pedālis :-D
esmu anglijā :-) Anglijā tiesības nedomāju kārtot tuvāko 3 gadu laikā :-)
Es te perinu ko darīt 3 nedēļas Latvijā un man patiktu pabraukāt,laikam, vienkārši uz kartingiem jābrauc, nevis jāmāžojas un jātērē instruktoru laiks :-D