Vai nekad neesat velejusas mainit savu attieksmi pret sevi?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Es ietekmejos atkal no vienas citas diskusijas!Saku domat ,ka tiesam ir cilveki ,kuriem mes nepatikam -negrib kontakteties ilgstosi... uttSaku domat ,kapec ta varetu but?!Skaidrs ir viens-mes nevaram patikt visiem,bet tomer-ja velamies labas attiecibas gimene,darba,skola,mums ir jaieklaujas taja vide! |-)Japielagojas!Jadoma,ko mes varetu mainit,lai ta nav!

Es skaidri zinu,ka man noteikti ir jadabu ara no sevis tas perfekums-cilveks nevar vienmer visur visu izdarit perfekti-soreiz domaju vairak darbu.Tapat ari gimene-nevar prasit no otra to perfekto kartibu ,piemeram,ja cilveka tas nav ieksa,tad nav! :-(

Es domaju ,ka noteikti man vajadzetu iemacities vairtak paturet savas domas pie sevis,ja tas nav pozitivas-nav "jasplauj" viss ara ,kas ieksa-jamak savaldities! |-) Ka ir ar jums?Ko jus gribetu pie sevis pielabot? :-P

15.09.2011 21:36 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Es zinu, ka neesmu ne tuvu perfektumam, bet mainīt sevi nevēlos! Es sev patīku neperfekta. Man vispār nepatīk tādi ideāli cilvēki, kuri visiem patīk un kuriem visi patīk. Liekas ļoti samāksloti (ar ļoti retiem izņēmumiem)!
Es laikam esmu ļoti spītīga- ja kādam nepatīku, lai iet tālāk, netaisos pielabināties vai pielāgoties.
Labu laiku atpakaļ man tik ļoti gribējās būt tādai kā visi citi, ka pazaudēju pati sevi. Tagad esmu sevi atkal atradusi un ne par ko vairs nelaidīšu prom, pat ja tas nozīmē, ka neviens cits mani nesapratīs.
16.09.2011 00:48 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
lielakoties , manuprat, cilvekiem patik pozitivi cilv, tadi, kas nav igni. izpalidzigi un neiedomigi.

ja, esmu tada. viens ir ta interneta vide, kura atlaujos rakstit visu, otrs sabiedriba, kura tomer japielagojas, ta teikt, lai izdzivotu.
16.09.2011 01:00 |

Reitings 16208
Aguciiti-raudupiete!Es macos no tiem cilvekiem ,kuri dzive sasniedz to ko velas ...vini acim redzot ,dara kaut ko pareizi.Mans virs pret visiem cilvekiem izturas loti korekti-ipasi pret sievietem!Vinam nav tadi "huki",ka vins pats smejas,nav tada nenovidiba,ka kaiminam vairak naudas piemeram! :-D Esmu daudz no vina macijusies :-) ! Man tomer ir kadreiz ta "balta skaudiba",bet vinam nekad... :-P
Es ari interneta cilvekus uzskatu par cilvekiem! (l)
16.09.2011 05:54 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
piekrītu katei.
manuprāt, sabiedrība nav nekas tāds, lai vajadzētu sevi slīpēt kādos noteiktos rāmjos pieņemšanas nolūkos.
cita lieta ir mīļotie cilvēki. ja tur ir problēmas, tad ir jāpiedomā, vai to problēmu cēlonis neesi tu pats.
16.09.2011 05:57 |

Reitings 16208
Saadi-kadreiz cilveks pazaude darbu tikai tapec,ka nepareizi runaja ar klientu! |-)
Pie mums cilveki tomer daudz lielaku uzmanibu pievers uzvedibai sabiedriba,vispar daudz vairak piedoma pie attieksmes pret cilveku-ipasi ,ja tas ir klients(piemers- veikala darbinieki)
16.09.2011 06:03 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
manuprāt, par etiķetes jautājumiem te neviena nešaubās.
16.09.2011 06:04 |

Reitings 16208
Pedeja laika ipasi piedomaju ,ko saku cilvekam...kaut tas ir pilnigi svess cilveks.Man sagadaja lielu prieku pateicibas vestule ,ko viena rezidenta sieva uzrakstija man!Es lasiju un domaju-nekad nedomaju tomer ,ka esmu tik profesionala! (l) Te cilveki nemetajas ar tadam vestulem un man ir prieks ,ka mani piemin,ka loti labu darbinieci-esmu nopelnijusi! (l)Nnoliegsu -man patik nopelniti komplimenti! :-)
16.09.2011 06:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits