Ko darītu jūs?

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010

Situācija: Puisis ir ārzemēs uz 2 mēnešiem, bet es esmu apsolījusi, ka šos 2 mēnešus nekur neiešu tusēt.

Šodien draudzenes mani izmisīgi aicina aiziet uz klubiņu un man jau arī gribās, bet ir iekšējas bailes un vainas sajūta pret puisi. :-/

Tātad...kā rīkotos jūs???

15.09.2011 20:54 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ja būtu ko tādu apsolījusi,tad problēmu šo solījumu turēt man nebūtu,jo es neapmeklēju klubus.
Vispār,jāskatās kāda iemesla dāļ tāds solījums bija vajadzīgs.Ja viņam ir problēmas tev uzticēties,tad diez vai solījuma neturēšana un klubošana viņam aiz muguras varētu nākt par labu attiecībām un diez vai pēc tā viņš sāktu uzticēties.
Kopumā-ja būtu devusi solījumu,tad to turētu,jo nespētu pēc tam skatīties savējam acīs un stāstīt pasaciņas,kā es turēju solījumu,ja patiesībā nebūtu turējusi.Man skaļa sirdsapziņa un es nemāku melot.
Īsumā-ja solīju neiet,tad neietu.Ja zinātu,ka nespēju turēt solījumu,tad vispār nesolītu.Pateiktu,ka nevaru apsolīt un viss.Lai nav cilvēkam jāviļas manī un manā rīcībā.
15.09.2011 21:56 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
pardon, bet tie taču ir tikai divi mēneši :-O
15.09.2011 22:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits