Nu tā. Tagad esmu sākusi savu veselīgo dzīvesveidu, lai notievētu, jo pēdējā gada laikā esmu kārtīgi uzēdusies (s) BET, man ir ļoti liela baile par krūtīm. Man jau viņas tā bija lielas (tagad vēl lielākas), un JAU (man ir tikai 21 gads) tās ir sākušas mazliet sākt skatīties uz leju. Ne daudz, bet māāāzlietiņ. + vēl tās debilās strijas. Zinu, ka tievējot, notievē arī krūtis, kas būtu baigi labi, vienīgi tas, ka man bail, ka krūtis vispār sāks skatīties uz zemi, būs netvirtas, strijainas, pretīgas un man būs krūšu depresija :D (tik ļoti ņemu pie sirds, jo pat kad pāris gadus atpakaļ biju ar gandrīz ideālu augumu, krūtis bija tiešām vienīgā lieta manā ķermenī, kas man patika).
Ko es jau daru: kontrastdušas - check, atmetu pīpēšanu - check (jā, tikai izskata dēļ vien atmetu, un nebija tik grūti kad iedomājos sevi krunkainu), peldēšana - check, daudz ūdens dzeršana - check, tagad arī veselīga ēšana - check. Kas vēl būtu jādara, lai krūtis būtu foršas? Jo es skatījos krūšu pacelšanas video, bildes pirms un pēc, bet tas ir tīīīīīk pretīgi un es negribu rētas, tāpēc jācīnās dabiskā veidā ar to stulbo gravitāciju. Paldies