Es jums varu pakomentēt kā cilvēks, kas ir strādājis aviācijā, citādāk no dažiem komentāriem man negribās pat smieties.
1.kārt logi nesprāgst, kaut ko TIK muļķīgu es pirmo reizi esmu dzirdējusi, logs var ieplaisāt(viena no loga kārtiņām), tas nav nekas ākārtējs un es ļoti cienu, ka AirBaltic arī vienmēr par ļoti maziem sīkumiem atgriežās nevis riskē, piemēram, kā tas notiek Krievijā.
2.kārt man daudz pazīstamu pilotu tur strādā, kad viņi pieteicās strādāt LV viņi domāja,ka tā ir banānu republika un gan jau, ka te viss mūsu nacionālajā kompānijā būs tā pat, bet viens kā visi ir pārsteigti par tik internacionālu, tik modernu uzņēmumu, apmācībām, telpām..tas viņu acīs LV vērtību ļoti cēla.
3.kārt nesen biju St.Pēterburgā un runāju ar ļoti turīgiem draugiem par šito, viņi atšķirībā no mums raud par to, ka kaut kas varētu notikt, jo viņiem mūsu kompānija šķiet vislabākā, arī mani skandināvu draugi ir sajūsmā.
Meitenes šis pierāda tikai latvieša dabu, galvenais visu atdot, jo neko jau mums nevajag un viss mūsējais ir mēsls.
Iedziļinieties kārtīgi situācijā, valsts liek simtiem šķēršļu uzņēmuma izaugsmē, tāpēc nebrīnos, ka no otras puses ir tāda reakcija.