teiktu vai klusētu?

Reitings 76
Reģ: 22.03.2011

Situācija - pāris pēc vairāku gadu ilgām attiecībām ir beidzot apprecējies. Bet vīrs tieši pirms kāzām ir sācis satikties ar daudz jaunāku meiteni un satiekas vēl joprojām, viņa brauc pie viņa uz mājām, viņi kopā staigā uz kino, utt. Jūs esat cilvēks, kurš zin, ka vīrs satiekas ar citu un sieva ir jums laba paziņa, kura vairākkārt ir palīdzējusi dzīvē. Jūs kaut ko teiktu, vai klusētu?

14.09.2011 15:32 |

Reitings 76
Reģ: 22.03.2011
Pirms kāzam es biju domājusi, ka tā varbūt ir vīra radiniece, kas atbraukusi uz kāzām pāris nedēļas iepriekš, nav man bijis pamatots iemesls domāt kaut ko sliktu! Jo tas pāris kopā ir ļoti ilgu laiku, nekad neesmu manījusi nevienu no viņiem kopā ar kādu citu! Un Viņš izskatās pēc mīloša vīra... (t)
Pietam meitene izskata ziņā ļoti līdzīga vīram, padomāju, ka varbūt māsīca kāda!! Bet kad ieraudzīju viņus kino un pāris reizes tepat āra, bija izgājuši uzpīpēt, apskāvušies, tad man sākās riktīgākās domas pa galvu staigāt!! Un vēl apskatoties kāzu galeriju draugos, nekur nemanīju to meiču, tad arī sāku domāt, ka tā noteikti bija NE radiniece! :)
Bet gan jau es pateikšu sievai, jo pati neatzīstu krāpšanas, taču ir pagrūti kaut ko tā vnk izspļaut laukā! Kā nekā es visdrīzāk izjaukšu viņu laulību! :(
14.09.2011 23:35 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
ja pārim nav bērnu, tad -teiktu!!!

galu galā kas tā par laulību ja kāds tā meirīgi staigā pa kreisi un otrs kā loti uzticigs un miloss cilveks ir apzinīgs un to nedara...

????
14.09.2011 23:38 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
iesaku pateikt itipashi, ja tas tev tuvs cilveks un ar viru nedomaju, kad kada jega runat, es butu pateiciga, ja kadam butu sada informacija man manu puisi, lai ka muljkjite nesaceros..
14.09.2011 23:58 |

Reitings 22
Reģ: 14.09.2011
Nesen bija attiecības, biju pavisam jauna, iemīlējusies, glupa. Neredzēju to, ka mans puisis mani krāpa katrā tusā ar visām pēc kārtas. Visi mani draugi to zināja, neviens neteica. Kad izšķīrāmies, visu uzzināju (šķiršanās iemesls bija cits), bija nepatīkami, ka visi to zināja izņemot mani. Tāpēc, ja paziņa ir tev palīdzējusi, un ir diezgan tuva, pateiktu. Neteiktu, ja tā paziņa nebūtu man īpaši tuva. (Tas pats puisis krāpa arī savu tagadējo meiteni, it kā viņu pazīstu, sveicinamies, esam kontaktējušās, bet attiecībās nelienu, jo viņa man nekas nav).
15.09.2011 00:07 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
teikt/neteikt/teikt/neteikt.. bla bla bla
Vienkārši dari kā Spotlight ieteica. Tik labi izdomāts :D. Tādā veidā tu neesi vainīgās lomā, ja čalis attaisnojas, bet tavs sakāmais ir pateikts.
15.09.2011 02:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neteiktu prieks kam man tas vajadzigs.
i sieva nelaimiga bus, i virs, ka viss naks gaisma :-D
15.09.2011 18:41 |

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Es vienreiz biju liidziigaa situaacijaa, piekeeru cali gultaa ar citu.Pastaastiiju tai vina sievai, a sii man gandriiz pa muti gribeeja dot - nafig es vinai staastiiju,kaa vinai tagat ar to sadziivot?
18.09.2011 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits