teiktu vai klusētu?

Reitings 76
Reģ: 22.03.2011

Situācija - pāris pēc vairāku gadu ilgām attiecībām ir beidzot apprecējies. Bet vīrs tieši pirms kāzām ir sācis satikties ar daudz jaunāku meiteni un satiekas vēl joprojām, viņa brauc pie viņa uz mājām, viņi kopā staigā uz kino, utt. Jūs esat cilvēks, kurš zin, ka vīrs satiekas ar citu un sieva ir jums laba paziņa, kura vairākkārt ir palīdzējusi dzīvē. Jūs kaut ko teiktu, vai klusētu?

14.09.2011 15:32 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es arī atceros to Ljikas diskusiju :-D
14.09.2011 16:16 |

Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Jāsaka, ka es klusēju par daudzām lietām, un tas ir diezgan mokoši... bet ar laiku aizmirstās.

No otras puses, es klusēju, jo konkrētajai ģimenei ir divi mazi bērni, un meitene ir tiešam laimīga! Nu iet čalis pa kreisi...

Es neteicu, jo viņa ir laimīga, ir bērni... un jā, starpcitu ir pietiekoši gadījies, kad pasaku, vispirms meitene saka paldies, bet pēc laika atkal pāris saiet kopā, un esmu cūka :D
14.09.2011 16:18 |

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Nofotogrāfētu viņus kopā, foto nosūtītu anonīmā vēstulē sievai uz darbu. Nezina kas sūta un paši tiek galā ar situāciju- kā izmanto iegūto info, nav vairs svarīgi. Un Tev sirdsapziņa tīra :)
14.09.2011 16:22 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Tas atkarīgs būtu no tā cik tuvi man būtu šie cilvēki. Ja tikai paziņas, tad varbūt, ka neteiktu, skatītos kā atrisinās situācija. Bet ja būtu tuvi cilvēki, tad gan liktu manīt par notiekošo, jo reizēm var nonākt arī citā situācijā, ka pēc tam sieva klups virsū un pārmetīs, ka neko neteici, ja zināji! Grūti jau tā spriest, ja nezinu tos cilvēkus, bet pret saviem draugiem gan būtu atklāta, jo arī es gribētu, lai man acīs pasaka kas un kā, nevis aiz muguras spriedelē un aprunā, ka mani krāpj!
Vel jau variants, ka varbūt mēģini izrunāties ar sievu, varbūt beigās izrādās, ka viņa jau pati ko nojauš un tad vismaz tu nebūsi tā, kas noklusēja.
Bet pa vīru gan neuztrauktos - tieši acīs paprasītu kas un kā, lai pats pēc tam izgrozās.
Bet nu tas tādā gadījumā, ja man tie būtu tuvi cilvēki, pasvešu cilvēku dzīvē kaut kā negribētu līst.
14.09.2011 16:26 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Ljika padalies kā tavs stāsts beidzās. Es arī atceros tavu diskusiju :-)

14.09.2011 16:59 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
nebeidzaas nekaa, jo aprunaajos ar savu draugu, vinsh ne par ko nepiekrita, lai es staastu, jo vinsh ir vieniigais, kas zin par taam draudzenes viira guljankaam. un ja es izstastiitu, tad viirs uzreiz saprastu, ka maneejais man visu izpljurksteeja un noteikti vairs ar vinju nekontakteetos. karoche draugs negribeeja, lai es bojaaju attiecibas ar to vinja chomu. un ir veel viena lieta, man liekas, ka vajadzeeja stastit tad, kad tas viss reaali notika, tad varbuut buutu jeega, bet staastiit peec tik ilga laika, nu jau vairaaki gadi pagaja, un nav zinams dara vinsh to veel tagad vai nee. vienu vakaru ar draudzeni seedeejaam iedzeeraam un gandriz izstastiju...saaku vinjai pavedinoshus jautaajumus uzdot par to, kaa vinja rikotos, ja kko taadu uzzinaatu, vinja pateica, ka patriektu vinja no majas....taa es arii paliku kluseejot.
14.09.2011 17:15 |

10 gadi
Reitings 3709
+1 spotlight, ja tā būtu tikai tāda paziņa, attiecīgi mājienu būšu devusi (ja tur tiešām kaut kas ir, bet, ja nav, tad common' neko sliktu jau arī neizdarītu), tālāk lai tiek paši galā.
Draudzenei izstāstītu.
14.09.2011 17:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es neteiktu,jo vienreiz dzive bija sada situacija-pateicu draudzenei,vina palika loti dusmiga,saka brukt man virsu,ka visu izdomaju... velak to pateica viram un vins saka mani lamat...! :-D Teica,ka visu esmu izgudrojusi!Tapec saku-"talak no greka!" :-D
14.09.2011 17:52 |

Reitings 2224
Nesen man biaj situācija, kur uzzināju, ka manas draudzenes puisis un bērna tēvs ir koļījies klāt citai meitenei, es jau pirms tam zināju, ka viņš to ir darījis- tādēļ nolēmu, ka jāpasaka... Rezultātā tas džeks viņai attaisnojās un piestāstija pilnu galvu ar to ka tānav taisnība un viņa tic.. savā ziņā sanāk, ka sliktā biju es...
Tādēļ es vairāk neteiktu...
14.09.2011 17:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jollya-man ari teica,ka viram milaka-zvanija kadas divas reizes uz darbu...aizgaju majas un prasiju,vai pazist tadu sievieti-man pateica vardu uzvardu ari...anonims zvanitajs!Virs ar nevainigam acim teica,ka pazist ,nu un kas?Ta ari nesapratu! |-) Toreiz nekadus skandalus netaisiju!Dzivojam talak ,it ka viss butu ok...ta ari nekad neuzzinaju,kada bija ta patiesiba-tiesam bija tik daudz citas lietas galva,ka izsekot viru utt!Tas vel bija Latvija! :-P
14.09.2011 18:09 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Paziņai neko neteiktu, draudzenei gan/

Pirms gada bija situācija, ka uzzināju nepatīkamu informāciju par savas labākās draudzenes lielo mīlestību. Veselu dienu šaubījos, vai teikt vai nē, jo bija bail, vai tas kaut kā neietekmēs mūsu attiecības (ja nu man neticētu), bet par laimi viņa pateicās man, ka neesmu klusējusi. :-)
14.09.2011 18:31 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nezinu vai teiktu.Skatītos kāds cilvēks,kādas mums attiecības.Labākajai draudzenei teiktu noteikti,jo zinu,ka viņa zin,ka es tikai labu vēlu un nemeloju viņai.Citiem...skatītos,lai nesanāk situācija,ka es pasaku,labu gribēdama,bet džeks pēc tam attaisnojas un meitene pēc tam uzbrūk man,ka es speciāli meloju kko,izšķirt gribēju utt.Negribētu,lai mani pataisa par meli vai slikto,tikai tāpēc,ka esmu gribējusi palīdzēt un meitenei acis atvērt.Respektīvi,ja redzētu,ka cilvēkam kkāda akla mīla,akla uzticība,tad neteiktu,jo zinātu,ka tāpat neticēs,jo ir akla ticība džekam.
14.09.2011 20:22 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Ļoti labai draudzenei pateiktu, bet paziņai varbūt dotu kādu mājienu. Vēl labāk jau noorganizēt situāciju, lai tā sieviete pati pieķer savu vīru vazājamies ar to jauno meiteni. Tikpat labi viņa zin par tās meitenes eksistenci. Cik tad tā meitene jaunāka par to vīrieti? Varbūt viņa ir šā meita :-D . Pierītu arī tām, ka varbūt neko nevajag teikt, jo sievietes bieži vien savām līdzgaitniecēm netic, uzskata, ka grib izjaukt viņu jauko idilli un tad sākas konflikti.
14.09.2011 20:33 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
es nofotogrāfētu, lai būtu pierādījums un tad tālāk rīkotos. a vīrs nestrādā?

ja tā būtu man laba draudzene, tad pateiktu bez pierādījumiem, bet, ja laba paziņa, tad tikai ar pierādījumiem...
un, ja vnk paziņa, tad,izdomātu interesantu veidu kā pateikt...jā, man patīk intrigas..
14.09.2011 20:33 |

Reitings 76
Vīrs strādā diennakti un pēc tam kādas 2-3 dienas viņam pilnībā brīvas, bet sieva strādā katru darbadienu līdz vakaram un tajā laikā, kad viņa strādā, vīrs ved mājās to meiteni vai arī abi satiekas kaut kur (man tā šķiet)!
Es domāju,ka sievai došu mājienu pēc kāda laiciņa, ja vien tas viss pēkšņi nebeigsies, par ko ļoti šaubos! :-|
14.09.2011 20:39 |

Reitings 76
Vīrietiem šķiet, ka 28, meitene jaunāka... Laikam 18 ir jau, varbūt nedaudz vairāk! Nav jau viņiem milzīga gadu starpība, bet tomēr :)
14.09.2011 20:41 |

10 gadi
Reitings 1660
Nevajag jau uzreiz sabiedēt, ka vīrs laiž pa kreisi, vajag tā starp citu sievai pajautāt, kas tā par, piem., blondīni, ar kuru vīrs pataigājas ik pārdienas. Un ļaut viņiem pašiem tikt skaidribā - vai tā mīļakā vai viņiem kāds cits sakars - nu, mazums. :-)
14.09.2011 21:33 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es pateiktu, man pofig, ka viņa neticētu, kkādas šaubas jau viņai rastos un tāpat vīru paņemtu pie dziesmas. Mani kaitina tādi precēti vīrieši, kuri trin savu krānu gar citām.

Es gadu čakarējos ar 1 džeku un nekādi nevarēju izšķirties, beigās, kad laba paziņa man pateica, ka viņš jau 4 gadus dzīvo kopā ar citu (info nāca no viņa māsas, jo paziņai palūdzu noskaidrot ar ko viņš dzīvo kopā, jo man bija aizdomas, ka kkas nav tīrs) es visam pieliku punktu minūtes laikā. Biju sasodīti pateicīga viņai.
14.09.2011 21:49 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Es neiesaku dot mājienus- tad 100% tu paliksi vainīgās lomā, kas kaut ko perina un cenšas viņus saķildot. Ja tik bieži redzi viņus kopā, sataisi bildes, ja nav grūti- pa logu pafilmē, kā viņi iet kāpņu telpā, kā kopā staigā. Atzīmē, cikos, kurā dienā tas ir bijis. Kad būsi savākusi reālus pierādījumus, uzaicini to meiteni pie sevis un tā arī pasaki- redzēju, nebiju droša, ka zini, tāpēc iedomājos ar tevi padalīties redzētajā- tava dzīve, dari ko gribi ar šo informāciju. Ja atklāti, rādot pierādījumus, viņai to paziņosi, sliktās lomā nekad nepaliksi.
14.09.2011 23:09 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Jessie, es tavā vietā būtu tieši pirms tām kāzām visu izstāstījusi nevis domāt par teikšanu/neteikšanu pēc. :p bet, kā ir, tā ir - noteikti pateiktu, kaut vai tā principa pēc, ka man riebjas, ja krāpj. Tad pamet un laizies apkārt, nevis tēlo maija saulīti un liec izsapņot rozā brīnumus. (e)
14.09.2011 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits