taatad, atkal es.lieta taada, ka jau biju staastiijusi te, par to kaa bijusii zvana mums naktiis, un vispaar traucee dziivot.tad nu draugs nomainiija nr., lai vairs nezvana.bet tad, kad mees pashkjiiraamies, tajaa pat dienaa vinsh pats vinju uzmekleeja, lai izkratiitu sirdi( nesaprotu kaa taa meitene ar vinju veel runaa peec tam,kad vinju pashuj).tad es aizbraucu uz aarzemeem, un izraadaas, ka vinsh ar vinju ir vislaik sazvaniijies utt,jo redz vinja ir staavoklii, bet no viiriesha no kura ir staavoklii ir izshkjiirusies, un tad nu vinsh vinju tagad zheelo, jo finansiaali vinja nevar beernu pavilkt.nezinu ar meiteni esmu runaajusi, pashai vinjas zheel, teicu, lai peec paliidziibas veershas pie manis.bet es nezinu, man vai nu galiigi nav vairs pashcienjas, vai arii esmu pati egoistiska maita,bet no drauga gribu aiziet, jo manupraat taa ir nodeviiba.ja es ar saviem bijushajiem uztureetu kontaktus, tad mani sen patriektu un par kuci nosauktu, bet pats savas bijushaas zheelo.kaut gan saka,ka miil tikai mani un bla bla blaa