Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vai ar mani kaut kas nav kaaartiibaa?

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009

taatad, atkal es.lieta taada, ka jau biju staastiijusi te, par to kaa bijusii zvana mums naktiis, un vispaar traucee dziivot.tad nu draugs nomainiija nr., lai vairs nezvana.bet tad, kad mees pashkjiiraamies, tajaa pat dienaa vinsh pats vinju uzmekleeja, lai izkratiitu sirdi( nesaprotu kaa taa meitene ar vinju veel runaa peec tam,kad vinju pashuj).tad es aizbraucu uz aarzemeem, un izraadaas, ka vinsh ar vinju ir vislaik sazvaniijies utt,jo redz vinja ir staavoklii, bet no viiriesha no kura ir staavoklii ir izshkjiirusies, un tad nu vinsh vinju tagad zheelo, jo finansiaali vinja nevar beernu pavilkt.nezinu ar meiteni esmu runaajusi, pashai vinjas zheel, teicu, lai peec paliidziibas veershas pie manis.bet es nezinu, man vai nu galiigi nav vairs pashcienjas, vai arii esmu pati egoistiska maita,bet no drauga gribu aiziet, jo manupraat taa ir nodeviiba.ja es ar saviem bijushajiem uztureetu kontaktus, tad mani sen patriektu un par kuci nosauktu, bet pats savas bijushaas zheelo.kaut gan saka,ka miil tikai mani un bla bla blaa

14.09.2011 15:04 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
nu gan Santa barbara :D
a tu vinjam pajautaa kaa diez vinsh vinjai var paliidzeet? un kam vinjam tas vispaar vajadziigs? tavam draugam jaamaak pateikt, ka vinjam ir sava dziive un vinjai sava, ja vien beerns nav no vinja pasha :D jo nu tas attieciibaa pret tevi ir ljoti nesmuki. Ja vinsh tevi ciena, tad izbeigs jebkaadus kontaktus ar bijushajaam.
14.09.2011 15:43 |

Reitings 114
vinsh tikai moraali var p[aliidzeet, bet es reaali juutos piekaasta. tagad seezhu maajaa, pavisam viena, depresijaa, un vnk nezinu ko dariit
14.09.2011 15:47 |

Reitings 114
paaliigaa
14.09.2011 19:45 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
nostādi izvēles priekšā džeku un pati nežēlo to meiču un viss....... es tā darītu, jo man reiz bija līdzīga situācija..
14.09.2011 19:49 |

Reitings 114
esmu vinju staadiijusi.aciimredzot vinja teiktais bija tik tukshi vaardi.
un kaa tev tas beidzaaas?
14.09.2011 19:52 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Man liekas slimi šitie ar bijušajiem kontaktētāji. Ok, cilvēks ir bijis svarīga dzīves daļa, varbūt pat ir bijusi liela mīlestība, protams, jauki aprunāties, saskrienoties lielveikalā vai piezvanīt apsveicot dzimšanas dienā, vienreiz iedzert tēju un parunāt par niekiem vai mesties palīgā, ja dzīvē kaut kas ārkārtējs notiek, bet, ja sākas ntie zvani, kontaktēšanās, nespēja dzīvot bez šiem kontaktiem, ir skaidrs, ka kaut kādas lietas tur vēl palikušas nenokārtotas. Kas, bļin, tas bijušais partneris jāpadara par trešo ģimenes locekli?
14.09.2011 19:56 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Un par Tavu rīcību - rezultāts jau atkarīgs no cilvēka rakstura, bet es, pirms uzstādīt kaut kādus ultimātus, censtos aprunāties cilvēcīgi un mierīgi, pateikt, ka man sāp un aizvaino, ka kaut kas nav, kā vajag. Ja viņam uz to nulles reakcija, bet galvenais, ka tai otrai taču tagad grūti, khm.. Ir vērts pārdomāt par turpmāko attiecību veidošanu.
14.09.2011 19:59 |

Reitings 114
par to, ka man tas nepatiik un , ja vinja veel zvaniis buus punkts uz i, ir runaats veselu gadu.
un es teicu, ka negrasos dziivot zviedru gjimenee, bet tie viirieshi ir taadi aapshi
14.09.2011 20:01 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
nu man bija tā, ka drauga bijusī visu laiku zvanīja viņam, rakstīja sms utt. viņš uz zvaniem atbildēja, uz sms nē. man tas nepatika un viņam to pateicu.viņš it kā nosolījās vairs nerunāt ar viņu, taču pēc kāda laika atkal viss sākās no jauna. tad nu pateicu, lai izvēlas, ja grib būt ar mani, tad par bijušo ir jāaizmirst, mans ir mans :-D nopietni, viss beidzās labi-viņš viņu atšuja, pateica, lai dzīvo savu dzīvi un viss..protams, meitene pēc tam teica, ka taisīšot tagad pašnāvību, jo viņai depresija un vēl visādas huiņas..bett viss bija labi, tagad jau skatos meitenei bērns piedzimis :-D
14.09.2011 20:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!