Sveikas visas damas! Tatad lieta tada un apstakli sekojoshi! 8-) Ir ta ka man visu laiku kavejas menesreizes un nejau paris dienas bet 2-3 meneshus... 2-3 meneshus nav un tad vienu menesi ir .Un ta visu laiku!Janvari guleju slimniva 2x jo pirms tam man menesreizes nebija 4 meneshu , a sheku reku man menesreizes bija pusotru menesi , baisi bet ta bija.. Aizgaju pie arsta un mani ielika slimnica , okey paguleju , asinjoshana beidzas! Pec nedeljas man sapeja olnicas ta ka nevareju pakusteties , tatad gaju atkal pie arsta un sheku reku man izradas ka ir paradijusies cist 6 cm liela, atkal jagulj slimnica ! Cista bija hormonala , pazuda pec kada laika. Bet anyway man bija jadzer hormonalas zales 4 meneshus , jo kkas nebija riktigi ar hormoniem.. Labi dzeru 4 men un tad partraucu , tagad meneshreizes atkal jau nav otro menesi! Esmu bijusi pie vienreizeji daudziem ginekologiem bet neviens neko man nav ta isti pateicis :-( .Atmetu ar roku un vairs negaju ne pie viena arsta !Tagad apsveru domu ka laikam tomer ir jaiet parbaudities..Pusotru gadu esmu kopa ar virieti , neizsargajamies neka , stavokli neesmu palikusi ! Tas ari varetu but saistits ar to ?
Nu gan es tev daudz sarakstiju , ceru ka nebus slinkums kadam lasit ! Gaidishu kkas atbildes! :)