Man liekas,ka es maksāju kkādus 23 ls. Ieej ryanair.com un pie Manage My Booking paņem Change Flight un tad vadi tālāk tos datus un man liekas,ka tur varēs mainīt datumu un uzreiz parādīsies,cik jāpiemaksā.
esmu šokā!! :-O man prasa par to 40ls!! :-O
fāk!!
a es nevaru izdarīt savādāk?piemēram, pasūtīt biļeti vēl vienu, respektīvi tajā vajadzīgajā datumā no Vācijas, jo tur lētāk tā sanāk..!! ? aaa... esmu izmisumā......... :'-(
nju es biju domājusi atpakaļ ceļam....
ak dievs.... gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr! :(
a nevar tā but, ka on-line mainīt dargāk nekā lidostā? banāli, bet tomēr domāju uzjautāt (t)
sanāk tā - ja es mainu datumu, par to prasa 40ls! bet - ja sūtu jaunu biļeti uz mājām man vajadzīgajā datumā, visas kopā izmaksas 30EUR... :-| nju un tāpēc domāju,ka man izdevīgāk jaunu biļeti sūtīt.. tik kā man atņems nost naudu(nju no kartes) - ja cena ir eiro? ahhh, pirmo reizi ko tādu daru un jau tāadu putru savārīju .... (s) (t)
Vai ne? tā arī darīšu... ak dievs - izgāzos kā veca sēta....
paldies LIELS Luxottica, Tu man esi kā glābiņš (l) Jo nevarēju aiziet gulēt.. tagad vismaz būs sirds mierīgāka... bija doma pērties no rīta uz lidostu pirms darba... labi,ka ir cosmo.. tiešām - milzonīgs Tev paldies! :) ;-)
jā.. esmu šokā.. nju neko darīt... plānoju lētāku braucienu... ahhh..nju un tā es atvados no 90ls.. ;( fāk.! esmu dusmīga uz sevis! viss-nekādu gardumi, ballītes un sidriņi :D jāsāk krāt braucienam... labi, es nju nobeigšu šo lietu un eju čučēt.. paldies Tev vēlreiz Luxottica ;)