sveikas, meitenes :)
kā jau iespējams dažas no jums zina, es rakstu šo blogu - www.beautychoise.blogspot.com
nesen ir parādījusies maza problēma, kas ir saistīta ar bloga nosaukumu. tajā ir drukas kļūda :D pēc pareizrakstības vajadzētu būt beauty choice. no sākuma mani tas neuztrauca, bet blogu sāk apmeklēt arvien vairāk cilvēku, tādēļ es vēlos, lai viss būtu pēc iespējas labāk.
tātad, es vēlējos, lai jūs palīdzētu man izdomāt labskanīgu nosaukumu šim blogam. varētu kaut ko līdzīgu šim ( beauty choice bija tādēļ, ka es izvēlos un iesaku dažādus skaistumkopšanas produktus), vai kaut ko saistītu ar skaistumu, skaistumkopšanu utmldz.
ja rodas jautājums, kāpēc es nemainu uz beautychoice.blogspot.com, tad tas ir tāpēc, ka blogs ar tādu nosaukumu jau ir reģistrēts.
ja kāda no jums ieteiks man nosaukumu, kuru es izmantošu kā jauno, bez šaubām aizsūtīšu pa pastu vai norunāsim tikšanos un nogādāšu jums mazu pateicību. :)
+ ja nosaukums tiks mainīts, tad caur veco nosaukumu to vairs nevarēs atrast, tādēļ par to būs jāpaziņo blogā kādu laiku iepriekš, tādēļ tam nav obligāti jābūt līdzīgam ar ieprieksējo.
paldies, ka izlasījāt šo penteri, un ceru, ka kāda no jums varēs man palīdzēt.