veģetārietim, ja vien netiek patērēts daudz saldumu, manuprāt, vispār ir mazākas iespējas uzkrāt `lieko`, jo gaļa, saprotams, ir treknāka par augu valsts produktiem.
ja nu tomēr uzskati, ka nepieciešams tievēt, vari papētīt šo te: http://www.ploome.com/lat/dieta/dieta-rezims/
noteikti iespējams atrast kādu veģetāro variantu.
Esmu vegetariete jau gadu un ja velies tikt vala no liekajiem kg iesaku pameginat tadu lietu ka oglhidratus lieto dienas pirmaja puse un pec plkst 12 lieto olbaltimvielas un darzenus :-)esmu panakusi loti labu rezultatu ieverojot tadu dzivesveidu 8-)
Manuprāt, diētas nepalīdz. Ja esi veģetāriete, pasporto nedaudz un būs OK. Samazini porcijas, ēd 4-5x dienā, katru dienu vienā un tajā pašā laikā.
Diētas, manuprāt, ir tām, kas neko negrib darīt, bet es uzskatu, ka viņas nepalīdz. :-/
diētas palīdz sākt ēst un dzīvot veselīgāk ;) pēctam, kad tā ir izturēta līdz galam, tev jau aptuveni ir priekšstats par un ap veselīgo, labo, nekaitīgo, tapēc, ja nav vājš raksturs un roka pēc saldumiem neķerās visu laiku, tad pēctam nekas arī atpakaļ nenāk :)