Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

itka seks bez jūtām.

Reitings 169
Reģ: 24.06.2011

Sveikas damas.

Pirmo reiz prasisu publisku padomu, bet situācija piespiež.

Tātad, atbraucu pie seniem draugiem atpakaļ uz ārzemēm. Tanu gadijās , ka šeit dzivo vēl divi jauni puisi( latvieši protams)

Tā gadījās , ka jau pirmajā vakarā man ar puisi pim X :-D gadijās sakars, kas ieilga uz nu jau mēnesi. No sākuma runājam, ka ja nepzīstam viens otru un ta, nu ka būs tik seks, bet gadijās tā , ka sāku palikt tikai viņa istabā, visur kur man vajadzēja viņš mani aizveda, gandrīz kā pāris, vienmēr pēc darba atnāca samīļoja , pajautaja ka man iet. Bet es sapratu ka sāku viņam pieķerties, ta nu pateicu, ka ilgi es nevarēšu tikai pliks seks, tas aizsvilās un beigās tur sanāca tikai tracis, tā es 6dien izlēmu, ka jāliek tam punkts, -pasakot to viņam viņš atbildēja , ka sen ta vajadzēja , jo mums visiem tak kopa jādzivo. Bet nepagaja 5minutes pienak atpakaļ un saka un tas viss mēnesi čupojamies un tagad tā viss ja. es protams ka aukts kā ledus , jo biju dusmīga ka viņam ir tik augts ego un tik domā pa sevi, ko p-ats atdzist, pateicu , un viņš teica būsi ledus karaliene es pateicu jā. bet tagad nespeju uz viņu pastīties, kamēr viņš ir mājās es nenāku uz mājas pirmo stavu, jo zinu ka bus komentāri utt. un nespēju atrasties ar viņu vienā telpā. kā Jus domājat, es esmu izdarijusi kļūdu un kā man tagad vajadzētu rīkoties, jo lai kā arī negribētu atdzīt es ātri pieķros cilvēkiem un pa so mēnesi ar paspēju pieķrties viņam, jo reali dienas daļu kamēr viņs nestrdāja mēs pavadījam kopa un tā.

varbūt man vienkārši pabūt vienai un aizmirts to visu jucekli.?

P.s ar viņu nav tik viegli parunāt viņam tiešām parāk augts Ego un viņam mūžā tik vienas attiecības bijušas pirms 4 d=gadiem.

13.09.2011 04:01 |

Reitings 147
Reģ: 19.05.2011
Kautkur tieši nesen lasīju par šo tēmu, jo pašai ir it kā "tikai sekss attiecības", bet sen īsti tās tādas nav.
Un tieši par šo tēmu citāts, kas ir patiess pēc velna.
_______
Sekss seksa dēļ
Kad vīrietis saka: “Mums nav nekā vairāk, kā tikai sekss!”

Muļķības! Kādu laiku tas var darboties, un mēs tiešām varam deklarēt, ka tas ir tikai seksa dēļ. Bet parasti aiz šī apgalvojuma var būt ikviens no iepriekšminētajiem iemesliem, kāpēc iesaistāmies seksuālās attiecībās. Tas var būt sekss aiz izmisuma vai kā pašapliecināšanās, vai arī kā pateicība, vai gluži pretēji - ieriebjot. Bet pats cilvēks var to nepazināties un tikai turpināt deklarēt: “Man ar tevi ir tikai sekss”. Agrāk vai vēlāk parādīsies kādas jūtas, pieķeršanās, jo, ja cilvēki sāk arī par kaut ko runāt, ne tikai nodarbojas ar seksu, sāk veidoties tuvākas garīgas attiecības.
13.09.2011 04:29 |

Reitings 169
Es tieši par to pašu jau sēžu otro dienu un domāju, bet reāli, viņš arī kaut vai šijās pašās 2 dienās nav mēģinajis neko nerunāt nekā, laigan reali jau jāsaprot arī , kas ir tikai divas dienas.
Bet protams atdzīšu, es savā prāta jau esmu paspejusi izdomāt 1001 nun vienu iemeslu un vēl nez ko :-D :-D
Laikam varbūt tomēr jānomet gars uz kādu laiku , vai kas, es pati šobrid vienkārši nesaprotu, ka lai rīkojas tālāk.
13.09.2011 04:32 |

Reitings 147
Reģ: 19.05.2011
No savas pieredzes teikšu, ka vai nu tas turpināsies vai arī beigsies :D
Un labāk, lai beidzas, jo tā beigsies sevis spīdzināšana un prātu jaukšana :)
13.09.2011 04:46 |

Reitings 107
Reģ: 16.03.2009
Man šķiet, ka nevar būt pliks sekss, un īpaši ilgtermiņā.

man ir līdzīgi, mēs pozicionējam sevi it kā nenopietnās attiecībās. tomēr, es jūtu, ka tas nav tik vienkārši, un man nepietiek dūšas izrunāties. ak, es, zaķpastala. :)
14.09.2011 02:10 |

Reitings 217
Reģ: 31.08.2011
pēc 3 mēnešu "starp mums ir tikai sekss" attiecībām teicu, ka nevēlos šādi turpināt, saņēmu klusuma atbildi. Kad jautāju kas mēs viens otram esam, atbildēja "Nezinu". ar šo arī viss beidzās no manas puses.
14.09.2011 02:33 |

Reitings 217
Reģ: 31.08.2011
un pieķeros cilvēkam ļoti ātri. bija jāpiespiež sevi dažas dienas pārkāpt pāri vēlmei - piezvanīt, uzrakstīt.

p.s. tad ļoti lielu morālo atbalstu par nepazemošanos sniedza "cosmo sarunas" - meiteņu ieteikumi un uzmundrinājumi citām :)
14.09.2011 02:38 |

Reitings 22
Reģ: 14.09.2011
Triec viņu ratā. Izklausās, ka tikai izmanto tevi.
15.09.2011 00:39 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es pusi no tā samurgojuma nesapratu.
15.09.2011 00:56 |

Reitings 169
Es vinu patriecu rata, un tagad kad parvacos uz citurieni dazas dienas pirms patvaksanas , vins naca runaties itka tapatas, un stulbus jokus blieza. paldies par padomu , bet nu laikam bus man maciba :-)
17.09.2011 20:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits