Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draugam garlaicīgs sekss

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009

Ar savu draugu orgasmu sāku sasniegt tikai pēc gada kopā būšanas un cītīgiem mēģinājumiem. Pirms viņa bija pāris īslaicīgi džeki, līdz ar to līdz O nemaz nenonācām.

Tagad ta ir labi, vienmēr sasniedzu O. BET tikai vienā noteiktā pozā, tikai veicot tādas un nekādas citas darbības un apm. pēc 30-40 min seksa. Man ir vajadzīga ilga priekšspēle, pēc 20 min es vispār vēl tikai sāku kaut ko just.

Tad nu draugam tas, protams, nepatīk, viņš grib dažādību, viņš grib ātro seksu. Bet ar mani viņam sanāk tikai smags darbs, līdz mani apmierina.

Viņš grib,lai mācāmies man sasniegt O arī citā pozā, bet man bail,ka tas atkal aizņems kādu pusgadu.

Man patīk, ka es zinu, ka tā, kā mēs to tagad darām, man ir labi, un es neko negribu mainīt.

Bet saprotu arī to, ja būšu viņam garlaicīga seksā.... scenāriju varu iedomāties

10.09.2011 13:42 |

Reitings 84
Reģ: 28.08.2009
Mjāaa... šeit bez maz vai jāizšķiras - vai nu labi man, vai nu labi tev?
Kurš lielāks egoists, tas uzvar ;-)
10.09.2011 13:55 |

Reitings 350
Nē nu anonīmi jau var viskaut ko apspriest - pat gultas lietas :-D
Reiz man draugs teica, ka esot dr.lv redzējis džekam ierakstu, ka iepazīšos ar meiteni, tikai, kas nečeko cosmo.lv :-D
10.09.2011 14:02 |

Reitings 60
Reģ: 16.06.2009
1) Vari piestrādāt pie sava uzbudinājuma, lai tās 20min samazinātu. Skaties, kas Tevi uzrunā- attiecīgas filmas vai lasāmviela. Reiz bijusi intervija ar kundzīti cienījamā vecumā un viņa atklāja savu noslēpumu- visu dienu sapņo par vīra satikšanu vakarā un tad arī viss notiekot. Vēl lasīts, ka vaginālās lodītes, nēsājot pa dienu, sadzen vairāk asini tur un tāpēc arī uzbudinājums lielāks.

2) Nebaidies no eksperimentiem. Ja nesanāks pēc mirklīša varēsi atgriezties pie savas iemīļotās pozas. Citreiz atkal kaut ko citu. Ja viņam gribas ātri, var jau viņu pabeigt vispirms un tad parotaļāties ar Tevi.

Man liekas, te nav nekādu iemeslu stresot. :-)
10.09.2011 14:40 |

Reitings 344
Drīkst pajautāt, cik ilgā laikā jūs sasniedzat O un vai visās pozās. Vispār - cik viegli vai grūti tas jums ir?
10.09.2011 15:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Var tachu kaut kaadu kompromisu atrast. Vienu reizi juus daraat taa, kaa tagad. Otru reizi kaut ko jaunu izmeegjinat, jo es varu iedomaaties nabagi chali tureesi tagad vienveidiibaa - pati teici, ka taalaako scenaariju vari iedomaaties.
10.09.2011 18:11 |

Reitings 701

Man piemeeram O ir paarsvaraa tikai tad, kad sekss ir ljoti leens un juteklisks. Bet labpraat piekriitu fiksajiem, jo tas ir jautri, un ja reiz vinjam ljoti patiik, tad kaapeec ne.:)
Necenties paarlieku domaat par O sasniegsanu, vienkaarsi atslaabinies un izbaudi.:) Un dazaadiibai tu vari sniegt vinjam traku seksu, vienkaarsi peeksni pasaki ka vinju gribi un saac vinjam raut dreebes nost.:D Vismaz maneejam tas trakoti patiik.:) Un nevajag domaat tikai par sevi, ja tu centiisies prieks vina, vins centiisies prieks tevis:)
11.09.2011 02:00 |

Reitings 64
oo, jap! es arī tikai O sasniedzu vienā un tajā pašā pozā.. var darīt ko grib.. un draugs ātri beidz, bet man vajag to procesu daudz ilgāku... tad nu bieži ir tā, ka ieņemam pozu, kad man bus O un ar to viss beidzas... dažreiz paliek tik garlaicīgi!
BEt ja draugs beidz un saka, ka var mēģināt vēl, tad man jau vairs negribas, jo viņa draudziņš no jauna "jāpamodina"
11.09.2011 20:12 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ak dievs, es dažreiz nesaprotu šito,ka meitenēm pasaules gals tas, ja nespēj sasniegt to! es nezinu moš man nav tas tik svarīgi un pats process ari bez tā ir kkas super, ka es par to ļoti nepardzivoju. ir reizes, kad tas ir un tad tas viss protams kļūst veeeeel patikamak, bet nekas traks, ja nav... man ari tikai dažās pozas un kustibam, bet nu, pašai ari šad tad gribas pamainiit, un nesapratisi jau ari kaadas pozas vēl to var sasniegt, ja nemeginasiet :) saki varb.lai tev draugs kko padara cita poza, kas tev palidz to sasniegt utt... bet no sava viedokļa, pat neesot džekam, man negribētos paciest, ka džeks tikai un vienigi viena poza un neko citu. :D
11.09.2011 20:42 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Loti labi, ka jus ta censaties sasniegt to O, viennozimigi atbalstu to, ka esat tik centigas.
11.09.2011 21:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits