Sveikas meitenes,varbūt nevisām tā ir gadijies,bet man gadijās.Gribēju painformēt,lai uzmanaties no meitenes vārdā Madara Rīgerte...naudiņu tā arī neadeva par preci un vēstules vnk ignorē:(
besi sitadas krapnieces... pec bildēm jau neizskatās, ka viņai nauda trūktu...
estavā vietā viņu kārtīgi pazemotu un viņas draugiem skaistas vēstulītes aizsūtītu... viņa no kauna gatavazemē būtu ielīst :D
a man atkal besī tādas, kas uzreiz publiski cenšās pazemot. ja viņa jau tur sazin cik cilvēkus būtu apkrāpusi, tad vēl jā, bet tagad visos portālos bāzīs info iekšā, nemaz nezini varbūt , ka viņai kas noticis un nebija laiks, bet varbūt atdos. nezinu jau situāciju, bet vnk besī, ka uzreiz metās pazemot.
ja ignorē, ieraksti brīdinājumu draugos ar viņas vārdu, uzvārdu un aicinājumu uzmanīties no šīs personas.
it īpaši modeļu un skaistumdomugrupās , lai cilvēki zin, ar ko var saskarties .
nedrīkst izlikties, ka nekas nav bijis. pat ja naudiņas uz to bridi nav, var tak vismaz mēģināt kaut ko sarunāt .
Kad mani krāpnieks atļāvās nobloķēt , naudu atpakaļ atguvu tikai tad, kad kādi 20 cilveki nosūtīja viņam vēstules .
Ja ignorē, tad citādi nevar .
ar tādiem runāšana īsa :)
Es arī uzskatu, ka ja esi kādam parādā, tad tā ir tava atbildība otram paziņot, ja rodas neparedzēti apstākļi. Un tāpēc fflabby ir visas tiesības dusmoties un saukt meiteni par krāpnieci. Un jā, ja sūtīs svešas meitenes vēstules vainīgajai, tad domāju, ka tā lieta ātrāk atrisināsies.